Trupa de teatru a Liceului "Ovidius", pe scena Festivalului "Jos Pălăria"

1301
Trupa de teatru a Liceului
Ieri i-am surprins la una dintre repetițiile care, conform celor declarate de Liviu Mano-lache, refixează detalii de altfel importante pentru a impresiona plăcut juriul de la Festivalul de teatru pentru liceeni "Jos Pălăria", ce va avea loc în acest week-end la București.
Cei șase liceeni-actori de la Liceul Teoretic "Ovidius" – Mădălina Sas (IX A), Alexandra Stoica (XII E), Corina Grigore (XI D), Radu Cristea (X A), Laurențiu Condurache (IX A) și Memiș Metin (XII E) – vor prezenta o satiră intitulată "Rămășagul", după Vasile Alecsandri, realizată sub îndrumarea profesoarei de fizică Sorina Leu. Li se adaugă Andrei Zisu (X A) în calitate de asistent tehnic.
Actorul Liviu Manolache, solicitat să sprijine demersul artistic al celor șase liceeni ca specialist al scenei, înscria sceneta în categoria acelor "forme adecvate vârstei acestor tineri, dar și preocupărilor actuale, o satiră la adresa societății noastre".
Festivalul "Jos Pălăria", organizat de clubul UNESCO – Adolescenții și Teatrul de Comedie din București se află la cea de-a X-a ediție și este unul dintre puținele evenimente de gen adresate adolescenților.
Trupa de teatru a Liceului "Ovidius" mai are în palmares două trofee obținute la Festivalul tinerilor artiști români, în 2006, respectiv CATARSIS, în 2008, un motiv pentru a spera că se vor întoarce acasă cu un nou premiu. Noi le dorim mult succes!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6038 secunde