Peste 814.000 de fermieri au depus cereri de plată la APIA

206

Articole de la același autor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a primit, până pe data de 5 mai, 814.262 cereri de plată în cadrul campaniei SAPS 2010, pentru o suprafață de peste 4,7 milioane hectare.
APIA reamintește fermierilor care și-au completat declarația de suprafață prin intermediul aplicației IPA Online că trebuie să depună la centrele APIA și o cerere de plată, până la data de 17 mai .
"Fermierii care au accesat aplicația IPA Online trebuie să se prezinte la centrele județene sau locale APIA cu declarația de suprafață completată electronic și tipărită pentru depunerea cererii de plată. Alături de această declarație de suprafață, fermierul trebuie să completeze un formular cu date de identificare ale exploatației și o anexă în care bifează schemele și măsurile de sprijin solicitate", a declarat Florin Faur, directorul general al APIA.
Până în prezent, peste 238.000 de fermieri au accesat aplicația IPA Online și au completat declarația de suprafață pentru circa 4 milioane hectare. Dintre fermierii care au utilizat aplicația IPA online, 188.580 fermieri au depus la centrele APIA cererea de plată, pentru 2.214.076 hectare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7077 secunde