Ultima zi de înscriere pentru concursul de suplinire

632
Activitățile cuprinse în calendarul mobilității personalului didactic continuă cu înscrieri pentru concursul de suplinire, înscrieri ce au loc inclusiv astăzi, 25 august, pentru următoarele mobilități: r detașări în interesul învățământului pentru restrângere nesoluționată r completări de normă r detașare la cerere în baza punctajului, inclusiv pentru titularizații în acest an r suplinire calificată/necalificată r cumul/plata cu ora.
Înscrierile se fac în centrele de concurs stabilite anterior de ISJ Constanța în care s-a desfășurat examenul de titularizare din 15 iulie 2009 pe discipline între orele 8.00 -14.00, și anume: Colegiul Național "Mihai Eminescu", Școala cu clasele I-VIII "Ferdinand", Colegiul Tehnic de Marină "Al.I.Cuza".
Ocuparea posturilor se va face în ședințele publice din zilele de 3-4 septembrie, în conformitate cu precizările cuprinse în adresa MECI nr. 40104 din 21.08.2009, precizări postate pe site-ul ISJ și la centrele de concurs.
Concursurile pentru suplinirea posturilor didactice/catedrelor cu personalul didactic calificat și personalul didactic cu alte specializări decât cele corespunzătoare postului/studii medii vor avea loc în centrele menționate mai sus, după un program ce va fi afișat la fiecare locație în data de 26 august 2009, astfel: 27 august suplinire cu personal didactic fără studii  corespunzătoare postului (necalificat), iar pe 28 august suplinire cu personal didactic calificat.
Probele practice pentru suplinire calificată/necalificată se vor derula în data de 26 august după un program ce va fi afișat la ISJ Constanța pe 25 august 2009.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7987 secunde