"Ultimul Don Juan", la Casa de Cultură

1032
Mâine, vedem "Ultimul Don Juan", în premieră la Constanța, direct pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19.00.
Barney Daycash, personajul principal al comediei "Ultimul Don Juan", scrisă de Neil Simon în 1969, este un bărbat în floarea vârstei. Are soție, copii, casă, conduce o afacere de succes - un restaurant. Aparent, e un om împlinit. Numai că viața pe care o duce i se pare extrem de plictisitoare și, disperat că timpul trece, se decide să o îmbunătățească. Pândește momentul în care garsoniera mamei sale este liberă și pregătește terenul pentru ceva nou în existența sa cea ordonată: întâlniri amoroase adulterine.
Prima dintre doamnele invitate este Alana, o femeie modernă, sofisticată, pentru care sentimental e ceva desuet. Cea de a doua întâlnire va fi cu tânăra și nesăbuita Bobbi, actrița în devenire. Pentru ca, la cea de a treia încercare a lui Barney de a-și găsi fericirea, să o întâlnim pe Jeantte, soția prietenului său cel mai bun, care fiind în depresie că soțul o înșeală, găsește astfel calea să se răzbune. Cum anume se vor termina fiecare dintre aceste întâlniri, în ce măsura Barney este sau nu un adevărat Don Juan, rămâne de văzut.
Din distribuție, fac parte actori renumiți ca Lumnița Erga, Constantin Cotimanis, Raluca Gheorghiu și Victoria Cociaș. Traducerea și regia: Petre Bokor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Crăciun de poveste, cu Orchestra Vienna
Miercuri, 07 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy, cu Doru Octavian Dumitru
Pagina a fost generata in 0.4539 secunde