UMC pregătește examenul de admitere. Cine vrea să se facă ofițer de marină

446
1
UMC  pregătește  examenul  de admitere. Cine vrea să se facă ofițer de marină - umcstudenti668-1437151293.jpg

Articole de la același autor

Pentru anul universitar 2015-2016, Universitatea Maritimă din Constanța scoate la concurs un număr total de 1.050 de locuri, iar după patru zile de înscrieri se depuseseră deja 920 de dosare de concurs. Reprezentanții UMC declarau că s-a observat o creștere a opțiunii de participare la examenul de admitere, respectiv test grilă la Analiză matematică și Algebră, 676 de candidați dorind să ia parte la acest examen pentru ocuparea locurilor bugetate.

La specializările "tradiționale", și anume Navigație, Electromecanică și Electrotehnică, numărul candidaților a depășit deja numărul de locuri scoase la concurs, respectiv 225 - Navigație, 200 - Electromecanică și 100 - Electrotehnică.

Începând cu acest an universitar, Autoritatea Navală Română a avizat Planul de învățământ și programele analitice la programul de studii Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații. Astfel, absolvenții acestei specializări se vor putea înscrie la examenul de brevet pe funcția de ofițer electrician. Acest lucru a condus la creșterea semnificativă a numărului candidaților.

Înscrierile continuă până duminică, 19 iulie, inclusiv, urmând ca testul grilă să fie susținut marți, 21 iulie. 

Comentează știrea

Elena K
17 iulie 2015
Ofiter

https://www.youtube.com/watch?v=dPPCqj3abto&feature=youtu.be Cine vrea sa se faca ofiter de marina in doar doi ani de studii si un an de voiaj pe mare sa se inscrie la COLEGIUL NAUTIC ROMAN din Constanta sau din Bucuresti. Studii serioase, practica asigurata si platita, niciodata spaga. Sunteti bine veniti!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7634 secunde