Concurs Un Bacalaureat bombă!

332
Un Bacalaureat bombă! - bacalaureat-1309374209.jpg

Articole recomandate

Să fi fost prezența corpului de control al Ministerului Educației "catalizatorul" atâtor eliminați? În parte, bănuiala ne-a fost confirmată și de inspectorul general prof. dr. Aliss Andreescu, care a mai declarat că existența unor camere video în clase ar fi dus la o mai mare vigilență din partea elevilor. "Am fi avut nevoie de 411 camere video, pe care le-am și solicitat Prefecturii, dar nu s-a reușit procurarea". În ceea ce privește mesajul transmis candidaților înaintea intrării în examen: "numai percheziție corporală nu le-am făcut. Le-am explicat foarte clar și i-am rugat să înțeleagă că nu ne jucăm cu treaba asta și totuși n-au rezistat tentației", a mai adăugat "generalul".
Din Constanța, 12 elevi au fost eliminați numai ieri de la bacalau-reat, fiind prinși copiind. Ei sunt de la Liceul Teoretic "Decebal" (unul), Grup Școlar "Gheorghe Duca" (unul), Liceul Tehnic de Marină "Al. I. Cuza" (șapte) și de la Liceul Teoretic Băneasa (trei). O elevă de la Grup Școlar "Emil Palade" a fost nevoită, din cauza unei crize de spasmofilie, să susțină examenul de la ora 13 în centrul de examen de la Grupul Școlar "C.A. Rosetti". Subiecte de… infarct
Poate că tot din cauza presiunii prezenței corpului de control, un caz cu totul deosebit s-a întâmplat la Ostrov. Dimineață, la vederea subiectelor la matematică, cei 102 elevi de profil științele naturii erau să facă infarct la cât de grele erau cerințele. Au fost obligați să repete proba de matematică, de la ora 14, întrucât s-a constatat că o per-soană din componența comisiei de bacalaureat a încurcat biletele de examen. Cel mai probabil de vină va fi informaticianul, cu toate că la fața locului erau, se pare, și "minis-teriabili" și observatorul delegat de Inspectoratul Școlar, dar care nu are atribuțiuni de verificare a subiectelor. De la ISJ Constanța, prof. dr. Aliss Andreescu a declarat pentru "Cuget Liber" că va fi declanșată o anchetă după ce vor fi primite rapoarte privitoare la "buclucașa" încurcătură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 27 Iunie 2011
Stire din Cultură-Educație : "Alătură-te și tu!"
Pagina a fost generata in 1.4603 secunde