Un grup de elevi de la Colegiul "Tomis" pleacă în Portugalia

264
1
Un grup  de elevi  de la Colegiul

Articole de la același autor

După ce vineri am scris despre reușita Școlii nr. 1 din Eforie Nord de a fi parte într-un proiect ERASMUS, iată că o nouă unitate de învățământ constănțeană este beneficiara aceluiași tip de proiect.

Intitulat "Electronică aplicată la standarde europene în viața de zi cu zi", proiectul are o valoare de 48.652 euro și se va derula între Co-legiul Tehnic "Tomis", Omicarauto, Lda Reparações De Automoveis și Jobauto din Barcelos, Portugalia - parteneri de primire și Associacao Intercultural Amigos da Mobilidade, Barcelos, Portugalia - partener intermediar.

Proiectul se va adresa unui grup de 18 elevi din clasa a XI-a, spe-cializarea Tehnician mecatronist, care vor parcurge prin plasament transnațional, timp de trei săptămâni, într-o organizație din domeniul mecanică din Portugalia, unitățile de competențe și elementele de conținut din curriculum pentru clasa a XI-a, Modulul IX "Circuite electronice" și Modulul VIII "Sănătatea și securitatea muncii", în perioada 9-29 mai 2016.

"Proiectul are ca scop să dezvolte competențe profesionale participanților în domeniul circuitelor electronice și a sănătății și securității muncii pentru lucrările de specialitate. Competențele tehnice pe care le vor dobândi le vor oferi posibilitatea de a activa într-un domeniu actual, interdisciplinar, care îmbină mecanica, electronica, informatica, în scopul realizării de produse și sisteme inteligente", este de părere prof. Cornel Mihai Dumitrașcu, directorul Colegiului "Tomis". 

Comentează știrea

prof. Zamfirescu Lucica
19 septembrie 2015
proiect Erasmus

Felicitari elevilor Colegiului Tehnic Tomis pentru proiectul in desfasurare , pentru rezultatele obtinute in cadrul altor proiecte anterioare si mai ales profesorilor si inginerilor care cu multa rabdare si profesionalism au stiut sa calauzeasca si sa dezvolte ideile novatoare si de cooperare ale elevilor. Felicitari domnului director prof. Dumitrascu Cornel si doamnei director adj. ing Panzaru Rodica pentru organizarea intregului proces instructiv -educativ pe care il desfasoara la conducerea institutiei de invatamant , preocupati fiind de diversificarea formelor de invatamant tehnic pe taramul danubiano -pontic .

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Iunie 2013
Stire din Cultură-Educație : Vernisaj la Colegiul "Tomis"
Pagina a fost generata in 0.4938 secunde