Un nou week-end plin de competiții școlare

188
1
Un nou week-end plin de competiții școlare - examen-1457105256.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 5 martie, începând cu ora 9, va avea loc proba scrisă din cadrul Olimpiadei județene de limbi romanice (franceză, italiană, spaniolă) la Liceul Teoretic "G. Călinescu" și la Școala Gimnazială Nr. 38 "D. Cantemir". Participă 381 de elevi din clasele VII- XII și 100 de cadre didactice. Pe 13 martie, la Liceul Teoretic "G. Călinescu", se va desfășura proba orală destinată doar elevilor din clasele XI-XII. Duminică, 6 martie, vor fi afișate rezultatele inițiale, iar luni, 7 martie, între orele 13-16 pot fi depuse contestații la secretariatul liceului organizator. Rezultatele finale pentru clasele VII-X vor fi publicate miercuri, 9 martie, iar rezultate finale pentru clasele XI-XII - duminică, 13 martie. Primii elevi pe fiecare an de studiu și secțiune se califică la faza națională a olimpiadei care se va desfășura în acest an în județul Neamț.

La Olimpiada județeană de biologie care se va desfășura sâmbătă, 5 martie, ora 10, la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", vor participa 358 de elevi. Proba scrisă durează 3 ore, iar rezultatele se afișează în seara zilei respective.

Tot sâmbătă, 5 martie, ora 10, va avea loc Olimpiada de limbă și literatură turcă - faza județeană la Colegiul Național Kemal Ataturk din Medgidia, la care participă 147 de elevi din județul Constanța.

În perioada 5-6 martie, se vor desfășura fazele locale - grupe - din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar și Olimpiadei Gimnaziilor ediția 2016, la disciplinele sportive, Baschet, Fotbal, Handbal și Volei. Competițiile se vor desfășura în șapte centre, patru din municipiu și trei din județ. La întreceri vor participa 960 de elevi, din ciclul liceal și gimnazial.

De asemenea, sâmbătă, 5 martie, se va derula Olimpiada de științe socio-umane, la următoarele discipline: Educație civică - 19 echipaje (clasele III-IV), 19 echipaje (clasele VII-VIII), Logică, argumentare și comunicare - 10 elevi; Psihologie - 22 elevi, Economie - nouă elevi, Sociologie - șase elevi, Filosofie - opt elevi. Probele se susțin la Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida", începând cu ora 10.

Totodată, Școala Gimnazială Nr. 6 "Nicolae Titulescu" Constanța va fi gazda Olimpiadei de Religie (cultul ortodox), etapa județeană. Astfel, sâmbătă, 5 martie, începând cu ora 9, 241 de elevi din județul Constanța (211 de elevi de la nivelul gimnazial și 30 de elevi de la nivelul liceal) vor susține timp de două ore (clasele V-VI), respectiv trei ore (clasele VII-XII) proba scrisă. Rezultatele vor fi afișate la centrul de concurs și pe forumul Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Comentează știrea

Cosmin
4 martie 2016
Castiga bani acasa!

Castiga bani acasa! Cel mai eficient program de lucru la domiciliu a fost lansat! Castiga bani acasa! Simplu, confortabil, cu rezultate! Porneste imediat si castiga bani acasa! Trebuie doar sa ai calculator, internet si minime cunostinte de folosire a documentelor word si pdf. Cand vrei cu seriozitate sa incepi, cauta-ne la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Când intră elevii de-a VIII-a în examene
Luni, 04 Ianuarie 2016
Stire din Sport : Studenții, înapoi la cursuri
Pagina a fost generata in 0.4398 secunde