Unde sunt cele două clase de a II-a evaluate

88
Începând de astăzi, 9 mai, se realizează evaluarea elevilor de clasa a II-a, în două unități școlare pilot, selectate de Centrul Național de Evaluare și Examinare: Liceul Tehnologic "Mihai Viteazul" din localitatea Mihai Viteazu și Școala Gimnazială Nr. 29 "Mihai Viteazul" Constanța. Administrarea instru-mentelor de evaluare urmărește evaluarea competențelor funda-mentale scris-citit și matematică. Testele pentru evaluarea com-petențelor fundamentale la finalul clasei a II-a vor fi administrate în două secvențe de evaluare, iar durata cumulată a secvențelor de evaluare nu va depăși un total de 50 de minute. 

Scopul acestei evaluări este de a furniza feedbackul necesar pentru optimizarea procesului de învățare și de a elabora, acolo unde este cazul, planuri indivi-dualizate de învățare, planuri care vor fi comunicate părinților.

Pe 15 mai, vor fi evaluați elevii claselor a IV-a de la Școala Gimnazială Castelu, Școala Gimnazială nr. 31 Constanța, Școala Gimnazială "Adrian V. Rădulescu" Murfatlar, iar pe 22 mai, elevii claselor a VI-a de la Școala Gimnazială Amzacea, din localitatea General Scărișoreanu și Școala "Mircea Eliade", din Cernavodă.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3723 secunde