Iată care sunt catedrele disponibile la titularizare

667
Iată care sunt catedrele disponibile la titularizare - titularizare-1368022580.jpg

Articole de la același autor

Experiența concursului de titularizare organizat la Constanța, anul trecut, în 96 de centre a dat mari bătăi de cap Inspectoratului Școlar Județean Constanța, provocând haos și în instituțiile de învățământ. Motiv pentru care s-a decis ca, în această vară, proba scrisă să se desfășoare în doar șapte centre, toate situate în municipiul Constanța.

În urma mobilităților desfășurate în perioada februarie-aprilie, se vor afla la dispoziția candidaților constănțeni 2.100 de posturi.

Iată care sunt centrele de concurs care, începând de ieri, pri-mesc cereri de înscriere, precum și disciplinele și posturile pentru care se vor prezenta candidații: Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" - istorie, geografie și științe socio-umane (177 posturi), Liceul Teoretic "Ovidius" - limba română, limbi moderne și informatică (387 posturi), Liceul Teoretic "Traian" - matematică și științe (291 posturi), Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" - învățământ preșcolar și primar (482 posturi), Liceul Tehnologic "I.N. Roman" - discipline tehnice de specialitate (227 posturi), Colegiul Tehnic "Tomis" - educație fizică și arte (349 posturi), Școala Gimnazială nr. 43 "Ferdinand" - religie și învățământ special (187 posturi).

Reamintim că, anul trecut, la nivelul județului Constanța, au fost disponibile 1.745 posturi (urban - 877 și rural - 868) pentru cei 1.473 de candidați înscriși (117 absol-venți 2012 și 1.356 absolvenți din anii anteriori).

Neprezentarea la validare atrage anularea înscrierii

Începând de ieri și până pe 17 mai are loc înscrierea candidaților, iar în intervalul 20-22 mai vor fi verificate și avizate dosarele.

Între 22 și 24 mai este programată o primă validare a înscrierii, prin semnătură, de către candidați sau împuterniciții acestora cu procură notarială în original, aceeași validare, dar pentru absolvenții 2013 fiind programată între 22 și 25 iulie. Inspectoratul Școlar Județean Constanța atrage atenția că neprezentarea la validare conduce după sine la anularea înscrierii.

Pe 27 mai va fi afișată lista candidaților înscriși și a graficului de susținere a probelor practice/orale și a inspecțiilor la clasă, iar între 27 mai și 28 iunie va fi organizată desfășurarea.

30 iulie este ziua cea mare, când va avea loc proba scrisă în cele șapte centre situate toate în municipiul Constanța. Pe 5 august se vor afișa rezultatele, în zilele de 5 și 6 august urmând a fi înregistrate contestațiile la ISJ Constanța. Pe 8 august se vor afișa rezultatele finale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6251 secunde