Unde vă puteți petrece acest week-end. Spectacole, personaje de poveste și multă voie bună

521
Unde vă puteți petrece acest week-end. Spectacole, personaje de poveste și multă voie bună - evenimente-1576271221.jpg

Articole de la același autor

În acest weekend, aveți o mulțime de variante de petrecere a timpului liber. În primul rând, cei cu copii mici sunt așteptați la Festivalul Iernii, în parcul Tăbăcărie, unde veți avea parte de o seară magică și unde vă puteți întâlni cu personajele de poveste favorite. Tot aici, în aer liber vor fi organizate o mulțime de evenimente culturale, educative și mai ales distractive. 


Activitățile din acest sfârșit de săptămână vor include și un spectacol de teatru, intitulat "Oare vine Moș Crăciun?", de la ora 18.00, urmând ca de la ora 19.00 să vă puteți mișca alături de membri trupei "Total Dance", iar între 19.30 și 20.00  să participați  la un concert de muzică, în interpretarea Școlii de muzică "MI-Re-La Music School".


Duminică, 15 decembrie, între 18.10 și 19.00, vor urca pe scenă pentru dumneavoastră copiii de la Școala de muzică "eMenTi", iar de la ora 19.00 va cânta Roxana Cozma.


Începând de vineri, 13 decembrie și până duminică, inclusiv, sunteți invitați să luați parte la "Bucuria Crăciunului", în parcul Tomis II, unde, între orele 13.00 și 18.00, organizatorii le-au pregătit vizitatorilor numeroase surprize. În plus, toată lumea se va bucura de crafturi pentru copii, colinde și obiecte handmade.  


V-o  spunem de pe acum! Nu ratați nici spectacolul "Poveste de Crăciun", care va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța, sâmbătă, 14 decembrie, de la orele 11.00 și 13.00. Ce se întâmplă aici? Sunteți așteptați, cu mic, cu mare la un spectacol care prezintă o poveste clasică, spusă cu umor și duioșie, pentru întreaga familie. Inspirată din nuvela "Colind de Crăciun", de Charles Dickens, reprezentația aduce în prim plan tema Crăciunului, ca sărbătoare a bucuriei și a generozității. În distribuție îi veți putea urmări pe Celina Nițu, Ruxandra Bălașu/ Claudia Dionise și Gabriela Niță. Scenografia este semnată de Daniel Divrician. Organizat de echipa "Un părinte mai bun", în parteneriat cu Teatrul "Coquette" din București, "Poveste de Crăciun" face parte din campania "Caravana cu povești", un proiect care aduce în viața copiilor și a părinților cele mai frumoase povești ale copilăriei. Pentru cei interesați, prețul unui bilet este de 30 lei. 


Copii vampiri la Teatrul de Stat


"Lasă-mă să intru" este spectacolul pe care îl vor juca sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 19.00, actorii Teatrului de Stat Constanța. Piesa este o adaptare scenică de Jack Thorne, după un roman și un film suedeze, jucată pentru prima dată pe marile scene din Marea Britanie. Astfel, spectacolul regizat de Vlad Cristache este un thriller poetic, o poveste de dragoste dintre Oskar, un puști singuratic și Eli, copilul-vampir, doi ciudați vulnerabili care nu-și găsesc locul în lume și care ajung să se salveze reciproc. 


Scenografia este realizată de Mădălina Niculae și Andreea Tecla, iar traducerea poartă semnătura lui Bogdan Budeș. Din distribuție fac parte: Ecaterina Lupu, Theodor Șoptelea, Iulian Enache, Mirela Pană/ Luiza Sarivan, Liviu Manolache, Florin Aioane, Ștefan Mihai, Grațian Prisăcariu, Dan Cojocaru, Florentin Roman. Mai mult decât atât, spectacolul beneficiază de o montare neconvențională, în care publicul va împărți scena cu actorii. Din acest motiv, numărul de spectatori este limitat la 80.
În cazul în care nu aveți timp de teatru sâmbătă, puteți opta duminică, 15 decembrie, de la aceeași oră, pentru "Memoria apei". Actorii care vă vor face seara mai frumoasă sunt Alina Mantsu, Dana Dumitrescu, Georgiana Rusu, Laura Iordan Adrian, Andu Axente și Liviu Manolache. Trei surori, Teresa, Mary și Catherine, se întâlnesc, după mulți ani în care nu s-au văzut, cu ocazia înmormântării mamei lor. Momentul întâlnirii scoate la iveală rivalități și certuri vechi, ceea ce dă naștere unor scene de un umor savuros. Spectacolul de la Constanța este montat de Vladimir Anton, iar scenografia este realizată de Maria Miu și Diana Sav.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2437 secunde