Universitatea "Andrei Șaguna" a sărbătorit Ziua Apărătorului Patriei în Rusia

431
Universitatea
Clubul Academic Româno-Rus din cadrul Universității "Andrei Șaguna" a organizat, ieri, festivitatea de sărbătorire a Zilei Apărătorului Patriei în Federația Rusă.


Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Consulatului General al Federației Ruse la Constanța, reprezentat prin Consulul Ge-neral Mikhail Reva. Invitați de onoare au fost reprezentanți ai corpului diplomatic de la consulatele din Constanța și alți reprezentanți ai administrației publice centrale și locale. La acest eveniment au luat parte și cadre didactice universitare, cadre didactice din unitățile de învățământ preuniversitar, studenți și elevi.

Festivitatea a debutat cu alocuțiunea Consulului General al Rusiei la Constanța, Mikhail Reva și a fost urmată de comunicări științifice, susținute de lect. univ. drd. Elena Manea și studenții Diana Mihalcea, Anca Fica și Ana Călin.

Programul artistic al evenimentului a cuprins momente muzicale tradiționale rusești în interpretarea studentei Roberta Badea.

În finalul manifestării, a avut loc vernisajul expoziției de fotografii dedicate evenimen-tului.

Reamintim cu această ocazie că la data de 1 martie 2012, la Universitatea "Andrei Șaguna", a luat ființă Clubul academic româno-rus, care a anunțat debutul parteneriatului între instituția de învățământ superior constănțeană și Universitatea "Prietenia Popoarelor" din Moscova.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3163 secunde