Universitatea „Ovidius” colaborează cu RAEDPP

676
Universitatea „Ovidius” colaborează cu RAEDPP - 18722692317522066773966953188586-1621408903.jpg

Articole de la același autor

Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) a semnat săptămâna aceasta, un acord de colaborare cu Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța (RAEDPP Constanța), pentru crearea cadrului instituțional de organizarea și desfășurarea unor activități de interes comun. Potrivit rectorului UOC, conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu, acordul vizează activitățile desfășurate de Facultatea de Drept și Științe Administrative (FDSA) și Facultatea de Științe Economice (FSE) în colaborare cu RAEDPP Constanța și stabilește cadrul general al parteneriatului, pentru perfecționarea activității didactice, de formare profesională a studenților și absolvenților, dezvoltarea activității de cercetare – inovare și intensificarea instruirii prin sisteme alternative.
„Prezentul acord de colaborare cu autoritățile locale este un semnal important, mă bucur că a fost realizat și asta dovedește că universitatea este un pol important al comunității. Dacă vrem să dezvoltăm comunități sănătoase, pe principii sănătoase, atunci universitatea trebuie să fie unul din polii de plus valoare ai acelei comunități”, a precizat rectorul UOC, conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu. 
Conform documentului, în cadrul colaborării vor fi organizate cursuri, stagii de pregătire, practică profesională, conferințe, workshop-uri și seminarii pentru facilitarea inserției studenților și absolvenților universității pe piața muncii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7047 secunde