Fotbal / Mladen: „Gândim doar la victorie, pentru a fi siguri de evitarea barajului”

140
Fotbal / Mladen: „Gândim doar la victorie, pentru a fi siguri de evitarea barajului” - fotbalmladen-1621408139.jpg

Articole de la același autor

Fotbalistul Sebastian Mladen, de la FC Viitorul, este convins că meciul cu Astra va fi foarte greu. 


„Astra e o echipă experimentată, ştie să joace meciurile cu miză, dar noi trebuie să ne gândim doar la victorie, pentru a fi siguri de evitarea barajului. Ei au avut o perioadă mai slabă, în care nu au reuşit să strângă puncte, dar cu siguranţă vor fi foarte montaţi şi o să dea totul pentru a câştige. 
Noi trebuie să fim o echipă, suntem încrezători, pentru că venim după două victorii”, a precizat Sebastian Mladen, într-o conferinţă de presă online. 


Iar colegul său de echipă Aurelian Chiţu consideră că Viitorul trebuie să facă totul pentru victorie şi să evite astfel disputarea barajului de retrogradare. 
„Astra e o echipă rănită, care nu a mai câştigat de mult. Este un meci cu o miză foarte mare, atât pentru ei, cât şi pentru noi, însă am încredere că vom ieşi învingători. Trebuie să facem asta ca să evităm barajul”, a declarat Chiţu. 


Partida FC Viitorul - Astra Giurgiu, contând pentru etapa a 9-a, ultima a play-out-ului Ligii I, se dispută miercuri, 19 mai, de la ora 18.30, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu. 


Înaintea fluierului de start, socotelile sunt simple. FC Viitorul nu mai poate retrograda direct, dar poate ajunge la baraj dacă pierde în faţa Astrei, iar Gaz Metan şi FC Voluntari vor câştiga meciurile pe care le susţine pe teren propriu. 
Dacă FC Viitorul câştigă, iar Hermannstadt se impune, tot pe teren propriu, în faţa Argeşului, atunci Astra va retrograda direct! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9828 secunde