Universitatea „Ovidius”, parteneră în organizarea evenimentului „Smart Transport Summit”

Marţi, 13 Octombrie 2020
385
Universitatea „Ovidius” din Constanța, Universitatea Maritimă din Constanța, alături de multe alte instituţii de învăţământ superior din străinătate au organizat, recent, online, prima ediție a evenimentului „Smart Transport Summit”. 


Ediția din acest an a avut ca temă identificarea modurilor în care actualele inovații din transportul de tip smart pot contribui la îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare durabilă propuse de Organizația Națiunilor Unite (ONU) pentru 2030, în special prin intermediul obiectivului de dezvoltare nr. 17 - Parteneriate Globale, în contextul avansului tehnologic în transporturi și al necesității unei perspective multidisciplinare și holistice asupra dezvoltării societății.


În cadrul evenimentului au susținut prezentări reprezentanți ai agențiilor interguvernamentale ONU, instituțiilor și autorităților publice din transporturi, municipalității, mediului de afaceri din sectorul de profil și, nu în ultimul rând, ai mediului academic și de cercetare. Prezentările s-au axat pe exemple de activități sau proiecte prin care s-a adus în mod concret un aport la îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare durabilă propuse de ONU pentru 2030. 
Pagina a fost generata in 0.1517 secunde