Universitatea "Ovidius", partenera unui eveniment literar

94

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" din Constanța se alătură organizatorilor - Editura Humanitas, Librăria Cărturești Constanța și Filiala Dobrogea a Uniunii Scriitorilor - pentru a marca, în premieră la Constanța, lansarea volumului de poezie "Bucla", apărut la Editura Humanitas, București, 2015, al scriitorului T.O. Bobe. Evenimentul va avea loc vineri, 20 februarie, ora 19.00, la Librăria Cărturești.

Născut în Constanța, unde și-a terminat liceul, absolvent al Facultății de Litere din București, T.O. Bobe se află în primul val cenaclier de scriitori pe care Mircea Cărtărescu îi va reuni după o exigentă și inspirată selecție în antologia "Tablou de familie". T.O. Bobe este autorul romanului "Cum mi-am petrecut vacanța de vară" (2004) și a unui excelent volum de povestiri, "Contorsionista" (2011).

Prezentarea volumului este realizată de Angelo Mitchievici, președintele USR, Filiala Dobrogea, istoric literar, în prezența scriitorului T.O. Bobe.

Evenimentele organizate în cadrul USR Filiala Dobrogea sunt promovate atât pe www.usr-dobrogea.ro, cât și pe pagina de Facebook usr dobrogea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Festival de Teatru Antic la Constanța
Vineri, 20 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Turneu cu "Lacul lebedelor" în țară
Vineri, 20 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Intrăm în Postul Mare
Vineri, 20 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Gaițele", pe scena Teatrului de stat
Pagina a fost generata in 1.205 secunde