Universitatea "Ovidius"/Prof. Eden Mamut și-a depus candidatura la Biroul Electoral Central

428
5
Universitatea
Astăzi, prof. univ. dr. Eden Mamut și-a depus candidatura pentru cea mai înaltă funcție în cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, aceea de rector. Candidatura universitarului se fundamentează într-un plan managerial complex, intitulat Viziunea "Ovidius 2015", care stabilește ca misiune pentru perioada următoare reinventarea Universității "Ovidius" ca o universitate în serviciul constănțenilor la cele mai înalte standarde internaționale.

Comentează știrea

eden mamut
6 februarie 2012
am iesit din formol

ma numesc eden mamut , si vreau sa va spun adevarat ca am iesit din formol . m-au scos baietii ,alde ciupina si compania ca sa ma arunce la inaintare. va spun sincer ca nu sunt pentru RECTOR!!!

baietii
6 februarie 2012
nu votati un nimeni

daca stam sa analizam lucrurile in mod cinstit , trebuie sa recunoastem ca pana acum 2 saptamani eden mamut era un ,,nimeni " ,si acum se viseaza rector ! numai zic ca nu are nici un fel de capacitate si este un om fara talent managerial , da nici asa macar ca persoana nu il stia nimeni ! cand ziceai ,,a iesit si mamut eden " toata lumea intreba cine este domnule asta? sa spunem lucrurilor pe nume si sa nu ne mai mintim singuri MAMUT EDEN nu o sa fie niciodata RECTOR!

VIRGIL BREABAN
6 februarie 2012
asta chiar este inconstient

i-am mai spus si ii mai repet : mai eden mamut zis si ,,fetita chioara de la secu" lasa universitatea ca nu ai tu putere sa conduci si apuca-te de vechile tale obiceiuri , parca nu mai tii minte cand scriai papirusuri...... acolo aveai putere...... eee comedie auzi vrea sa treaca SECU de mamut RECTOR

ibraim tatlises
6 februarie 2012
EDEN MAMUT-chiuciuc sic en biuuc ghiot

chiciuc cotac

allah
6 februarie 2012
Mamut Eden

Ba nebunule,nu confunda universitatea cu geamia,nu ai pic de rusine ca incurci religiile...de ce pana mea nu te duci la musulmanii tai sa faci intilniri cu ei...tot la ortodocsi te duci...vezi poate te pun aia sa iei vreo gustare cu carne de porc...ca nu te mai iarta profestul mohammed in veci..

Articole din aceeași secțiune

Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Recital de chitară clasică
Pagina a fost generata in 1.7472 secunde