PDL Cluj l-ar susține pe Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca

251

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PDL Cluj, Alexandru Coroian, vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, a declarat, astăzi, la câteva ore după ce prim-ministrul Emil Boc și-a depus mandatul, că organizația clujeană a PDL l-ar susține pe Boc la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca.

"Dacă ar accepta o astfel de funcție, nu ar fi probleme cu acceptul organizației. Este un simbol al politicii clujene", a declarat Alexandru Coroian la o emisiune a postului Transilvania L!VE.

Fostul premier a devenit pentru prima dată primar al municipiului Cluj-Napoca în 2004 și a fost reales în funcție în 2008, cu 76,2% din voturile clujenilor.

"Dacă Emil Boc s-ar întoarce la Cluj cu intenția de a prelua Primăria sau în orice altă calitate, va avea sprijinul total și necondiționat din partea PDL. Clujul nu a fost favorizat, așa cum se spunea, în timpul mandatului său, dimpotrivă, Boc s-a luptat mereu să fie un premier echilibrat. Emil Boc este și sunt convins că multă vreme va ramâne un simbol pentru Cluj, indiferent de poziția pe care o va ocupa în politică", a afirmat Alexandru Coroian.

Primul-ministru demisionar Emil Boc ia serios în calcul să candideze anul acesta la Primăria Cluj Napoca, spun surse din partid. Potrivit surselor citate, actualul primar interimar, Radu Moisin, îi va face loc lui Emil Boc să-și reia postul care l-a propulsat. De asemenea, și președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, finul lui Boc, un alt nume vehiculat pentru postul de edil, a transmis în ultima vreme semnalul că nu intenționează să candideze la Primărie dacă Boc vrea să revină.

"Acum Primaria este singurul proiect care îi rămâne lui Boc, va veni în forță la Cluj și are mari șanse de reușită nu doar datorită opoziției prea slabe, ci și pentru că are încă o imagine bună printre clujeni, chiar și după scandalul Apostu", au mai declarat surse din partid.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : BOC și-a dat DEMISIA
Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : EMIL BOC, ultima zi ca premier?
Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Premierul Emil Boc, gata de demisie
Pagina a fost generata in 0.6292 secunde