Universitatea "Ovidius"/ Rectorul a plantat un pom

390
1
Universitatea
În mod simbolic, la finalul acțiunii de voluntariat inițiate astăzi de Facultatea de Litere, American Corner în parteneriat cu Grupul Școlar "Virgil Madgearu", Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" și Liceul Teoretic "Ovidius" rectorul Universității s-a alăturat eforturilor tinerilor și a plantat un pom la intrarea de la Campus.

"Profit de ocazie pentru a felicita inițiatorii acestui inspirat eveniment și le doresc să realizeze o tradiție pe această direcție. Acțiunea are ca scop înțelegerea modului în care umanitatea este legată de natură și implicarea elevilor în vederea dezvoltării unor atitudini responsabile față de mediul înconjurător și comunitate. Cu toții ne dorim un mediu mai curat, mai frumos, mai sănătos cu implicații directe asupra sănătății fiecăruia dintre noi", a declarat prof. univ. dr. ec. Dănuț Epure.

Elevii și studenții au primit mănuși și saci menajeri pentru colectarea deșeurilor. Tinerii au răspuns cu entuziasm propunerii Universității și și-au arătat interesul față de păstrarea unui mediu curat. Indiferent de statut, profesor, student sau elev, toți au fost egali în atingerea scopului propus: conștientizare și implicare pentru un spațiu cât mai sănătos.

Comentează știrea

Bugs Bunny
2 aprilie 2012
tare-i bine sa fii pom

Tare-i bine sa fii pom. Daaaa! Mai vine unu', mai te sapa; ma rog, te sapa si daca nu esti pom. Actiunea de la Litere e cu dedicatie de la nasa'mare (din ce in ce mai mare) pentru don Epure. Madam P(h)ulea face frumos ca se se aleaga decan, desi nu e decat lector si n-are voie, ca asa e legea. Legea? Desigur, vorbim despre legea bunului plac, ca doar nu de cea a Educatiei Nationale. Partea buna a plantarii pomului este ca Betty (cateaua-vedeta a campusului) are inca un loc unde sa se p/i/s/h/e. Sper ca pozele facute de doamna in negru-albastru (ati dat bine in fotografie, pareti mai slaba) au iesit cum trebuie, sa nu uite machedonu' cine il considera sexy si cu fundul apetisant.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4028 secunde