Universitatea "Ovidius"/ Se solicită observatori ministeriali la alegerea rectorului

2547
20
Universitatea
Prof. univ.dr. Dănuț Tiberius Epure, decanul Facultății de Științe Economice și candidat la funcția de rector al Universității "Ovidius" din Constanța, solicită observatori din partea Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului la alegerile din data de 24 februarie a.c., pentru desemnarea rectorului instituției de învățământ superior. 

Comentează știrea

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
uoc
16 februarie 2012
felicitari!!!

prin aceasta actiune dovediti gardul de corectitudine....mult succes domnule danut epure! nu lasati pe spagarul de gartu si pe sageata lui ciupina mamut sa va fure!!!!!!

universitarii constanteni
16 februarie 2012
ca tot vehiuculau

ca tot apareau GARTU SPAGA si MAMUT OCCIDENTALU pe la televizor,facand acuzatii nefondate,, a-ti aratat ca sunteti un om corect .....sa vedem acum ce mai spun cei 2 contracandidati! rusine gartu &co

maimuta
16 februarie 2012
noi ce mai zicem?

eram pregatiti ca in cazul unui succes al lui epure sa tipam iar ,,frauda , frauda" pacat ca numai putem face acuzatii nefondate. am ragusit

profesorii uoc
16 februarie 2012
un lucru bun

din aceasta actiune rezulta ca vreti alegeri corecte si nu furt ! va sustinem domnule decan !

prof. fizica
16 februarie 2012
in sfarsit

in sfarsit seful meu gartzone milione a fost luat prin surprindere! sincere felicitari epure! scapa-ne de tirania lui gartu si de suprematia ciupaneza !jos MAFIA CIUPANEZA,!

adina ciugureanu
16 februarie 2012
......

mihaeee ce facem? ne-au ciuruit!

apropiat
16 februarie 2012
te-au linistit

gartule tine-te bine vinte ministeru la voi ! ascunde spaga ,rupe foile sau fa pe bolnavu! mai tii minte cand imi ziceai ca iti e frica ca de dracu de control de la minister, vezi mihai , altora nu le e frica ,sunt corecti si mai desteptio ca tine ! sa iti fie rusine! te-au depasit

constantean
16 februarie 2012
e bine

in ciuda tuturor acuzatiilor a-ti dovedit ca sunteti o persoana corecta , si nu dvs . sunteti cel care fura! rusine celorlalte mizerii care au facut declaratii si memorii catre presedinte!

cercetator
16 februarie 2012
______________

cu acest prilej daca tot vine ministerul ,sa verifice domne si pe SPAGARII aia de la fizica domne , am auzit de gartu ala ca este malefic ,plang studentii ca le goleste buzunarele, mamut de la inginerie nici nu le corecteaza examenele le arunca foile pe jos in fata studentilor si le pune 4 fara sa corecteze, un mare boc de om ....sa se verifice domne si sa se termine odata cu mascarada asta universitara! speram sa scoateti adevarul la lumina! succes domnule epure danut tiberius!

TRANSPARENCY INTERNATIONAL
16 februarie 2012
GIRTU+TARALUNGA=COMPLICITATE LA TRAFIC DE INFLUENTA SI LUARE DE MITA

RUGAM CORPUL DE CONTROL AL M.E.C. SA CERCETEZE LUAREA DE MITA DE CATRE MIHAI GIRTU SI TARALUNGA DE LA STUDENTII DIN ANUL 1 DE LA FARMACIE MUTATI TIMP DE 1 AN LA FACULTATEA DE FIZICA A CELOR 50 DE STUDENTI.TOTODATA RUGAM UN SONDAJ DE OPINIE PRINTRE STUDENTII STRAINI DE LA FARMACIE CARE DAU "COTIZATIA" LA EXAMENELE LUI GIRTU.

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Joi, 16 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Epica vin în România
Pagina a fost generata in 1.6719 secunde