UNTOLD Dubai a fost desemnat festivalul anului în Orientul Mijlociu în 2024

111

Articole de la același autor



Festivalul UNTOLD Dubai, primul mega festival de muzică din Dubai, a obținut o performanță extraordinară în cadrul Middle East Event Awards, ediția 2024.

 

UNTOLD Dubai a fost o experiență memorabilă și pentru fani și pentru artiști și a setat un nou standard în industria evenimente din Orientul Mijlociu. Recunoscând amploarea acestui eveniment impresionant, festivalul a fost desemnat câștigător la categoria “Festivalul Anului” la prestigioasa gală Middle East Event Awards 2024, desfășurat pe 13 iunie la Madinat Jumeirah, Dubai. Acest trofeu subliniază statutul festivalului ca un pilon al scenei de divertisment live din Emiratele Arabe.

 

EDY CHEREJI, Co-Fondator UNTOLD Universe

“Acest trofeu vine ca o recunoaștere a valorii brand-ului UNTOLD  și demonstrează puterea imensă a muzicii de a aduce oamenii împreună. E o parte din fiecare, fanii noștri minunați, partenerii festivalului și echipa noastră unică! Suntem extrem de pasionați și de fiecare dată ne dorim să oferim experiențe extraordinare publicului nostru din întreaga lume. Am început pregătirile pentru UNTOLD 2025, o ediție care va fi și mai spectaculoasă”.

 

UNTOLD DUBAI A CÂȘTIGAT TROFEUL ”FESTIVALUL ANULUI LA MIDDLE EAST EVENT AWARDS 2024

 

UNTOLD, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare și producțiile vizuale impresionante, a debutul în Orientul Mijlociu, în Expo City Dubai și a stabilit un record de participare, peste 185.000 de fani au ales să trăiască o experiență completă de festival alături de cei peste 100 de artiști și DJ de top. Prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai a avut un lineup impresionant cu artiști din toate genurile, de la EDM, house și techno, până la pop și K-pop. Tïesto, Hardwell, Armin Van Buuren, PSY, G-Eazy, Ellie Goulding, Sebastian Ingrosso și Timmy Trumpet au oferit momente unice fanilor UNTOLD Dubai.

 

Succesul primei ediții evidențiază puterea muzicii de a aduce oamenii împreună.

Trofeul obținut în cadrul galei Middle East Event Awards demonstrează că  UNTOLD, brand românesc născut la Cluj-Napoca, își respectă promisiunea făcută, aceea de a fi partenerul strategic al orașului Dubai în entertainment și de a-l poziționa pe harta internațională a destinațiilor de festival.

 

Middle East Event Awards recompensează cele mai bune evenimente live și de divertisment din regiune, evenimente de artă și cultură.

 

UNTOLD Dubai revine în 2025 pentru a doua ediție, iar fanii se pot înregistra pentru ediția de anul viitor accesând: untold.ae/register.

 

 

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9566 secunde