Vacanța profesorilor s-a încheiat

615
2
Vacanța profesorilor  s-a încheiat - vacanta-1472658517.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, cadrele didactice constănțene debutează oficial în noul an școlar 2016-2017, chiar dacă multe dintre acestea nici nu au avut vacanță, fiind implicate în diverse centre de examene.

Așadar, pe agenda cadrelor didactice figurează încheierea sesiunii de corigențe dedicată elevilor din clasele din învățământul primar, gimnazial, liceal și profesional, altele decât cele terminale, și clase din școala postliceală și de maiștri, până mâine, 2 septembrie. Până pe 7 septembrie, de la Colegiul Tehnic "Pontica" se pot ridica manualele.

Astăzi și mâine are loc repartizarea absolvenților clasei a VIII-a care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizați în etapele anterioare sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapelor anterioare.

De asemenea, zilele acestea se va încheia calendarul mobilităților cu ocuparea posturilor vacante din școli prin detașări, supliniri sau plata cu ora.

Comentează știrea

costica
1 septembrie 2016
Suntem o forță de neoprit!

Vrei un viitor mai bun? E timpul sa schimbi ceva! Te asteptam cu drag in echipa noastra! Te vom instrui gratuit si vei incepe sa castigi bani, chiar si in timpul liber! Cauta-ne acum la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com pacurarucostica1963@gmail com

Dani
1 septembrie 2016
Alo !

Fartatii de la 28 sunt multumiti ca li s-a dat ca director o alta parasuta politica ? Sunt incantati de nu li se aude vocea ? Cata greata poti avea in invatamantul preuniversitar constantean ...

Pagina a fost generata in 0.5182 secunde