VAL DE REVOLTĂ DUPĂ DECIZIA MINISTRULUI EDUCAȚIEI. Ce se întâmplă cu FOȘTII DIRECTORI DE UNITĂȚI ȘCOLARE

3233
8
VAL DE REVOLTĂ DUPĂ DECIZIA MINISTRULUI EDUCAȚIEI. Ce se întâmplă cu FOȘTII DIRECTORI DE UNITĂȚI ȘCOLARE - fond1475169198-1483776610.jpg

Articole de la același autor

Prima hârtie semnată de noul ministru al Educației Pavel Năstase a stârnit un întreg val de revoltă, deocamdată pe cea mai răspândită pagină de socializare. 


Este vorba despre revocarea unei decizii a fostului ministru Mircea Dumitru. Concret, ministrul Năstase a decis ca foștii directori să fie repuși pe funcții acolo unde nu s-au dat deciziile de detașare în interesul învățământului. La Constanța nu e cazul. 


Vom reveni mai pe larg în ediția de luni, 9 ianuarie.


Comentează știrea

Gavrilescu
7 ianuarie 2017
Bravo ISJ

Cum sa pui in functie directori care nu au luat concursul ? Iar incepe circul? Ce s-ar bucura Vriscu Zoica care spera sa iasa la pensie ca director, un om care nu a avut nici o realizare la aceasta scoala din contra a transformat scoala intr-una anosta Ce valoare avea aceasta institutie pe vremea directoarei Codreanu? Cred ca Vriscu nu mai stie sa tina ore! Unul din cei mai slabi profesori de matematica din oras

ISJ
7 ianuarie 2017
Și invers

Se poate discura si privind din partea cralalta a ocheanului. Ai directori prin detasare fara nicio experienta, unii tineri, altii invatatori etc. Asa-i mai bine?

Gavrilescu
7 ianuarie 2017
Nelamuriri

Nimeni nu se naste director, se invata ,trebuie sa le dam o sansa noilor directori Problema e cum vor conduce invatatorii, chiar daca se numesc prof inv, primar datorita unei anumite Badea din ministerul lui Boc, vor renunta la clasa pentru ca nu e corect sa iei emul de director pe orele petrecute la clasa? Vor functiona dupa amiaza cand marile probleme de rezolvat sunt dimineata ?

Andrei
7 ianuarie 2017
Revolta

Poate se scrie si despre revolta din parchet constanta care dureaza de multi ani si este dirijata de ilicea florin, sef sindicat.

David
7 ianuarie 2017
Ce bine ar fi ...

Fericire pentru toti : Cand se contrazic sacalii si hienele din minister , incepe nebunia . Cand aceasta situatie se transmite si in teritoriu , profesorii incep sa se simta acasa . Adica , intr-un spatiu al libertatii totale si fara margini ... Si fara sperante ... Si fara rost ... Asta este Romania !

Protejatul
7 ianuarie 2017
Traiasca PSD-ul

Ce fel de directori ar putea fi aceia care au intrat in functii pe usa din dos?Aceia carora oamenii de partid le-au spus ,pe la colturi,ca vor reveni pe functii.Ma intreb cate procese vor fi in urma acestor demersuri pentru ca se pare ca doar o parte dintre ei au fost discriminati,in timp ce alta parte au fost pur si simplu schimbati,conform metodologiei.Felicitari doamnei Inspector Bucovala ca nu s-a grabit sa-i repuna in functii pe fostii directori care spre disperarea unora,dupa un scaun,interesele politice si vanatoarea de functie au dus la acest haos.

Expert
7 ianuarie 2017
Decizii

Ce vă place să clevetiți fără să știți despre ce este vorba.

popa
8 ianuarie 2017
vriscu

d-na vriscu cand a intrat in invatamant a platit,( Sburlan ) asa ca nu ar fi greu sa plateasca iar sa fie iar director, este o nulitate ca prof dar si ca om...sc 8 a fost distrusa de ea

Răspuns la: Bravo ISJ
Adăugat de : Gavrilescu, 7 ianuarie 2017
Cum sa pui in functie directori care nu au luat concursul ? Iar incepe circul? Ce s-ar bucura Vriscu Zoica care spera sa iasa la pensie ca director...

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : "Crăiasa Zăpezii",  un balet ca un basm
Vineri, 06 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : In Memoriam Gheorghe Parnica
Pagina a fost generata in 0.9767 secunde