Vernisajul Taberei de pictură "Pontul Euxin", la Constanța

220
Vernisajul Taberei de pictură

Articole de la același autor

Muzeul de Artă Constanța va gazdui, incepand din aceasta seara, lucrarile artistilor participanti la Tabara de pictură "Pontul Euxin". La vernisaj a participat omul de afaceri Florin Carstocea, cel datorita caruia Tabara de pictura a ajuns la cea de-a III-a editie, conf. univ. dr. Daniela Țurcanu Caruțiu, de la Universitatea "Ovidius", dar si reprezentantul Guvernului in teritoriu, Constantin Ion.


Omul de afaceri Florin Cârstocea ne-a mărturisit că a pornit de la ideea de a-i ajuta pe tinerii artiști: "Lucrările de anul acesta sunt lucrări de reală valoare artistică! Dorim sa internationalizam această tabără".


Cei 17 artisti provin din centrele universitare Cluj, Iasi, Bucuresti si Constanta si au expus pe simezele muzeului 95 de lucrari. Tema din acest an a fost una generoasa: "Dobrogea interbelică - de la Sulina la Balcic". Constantenii au la dispozitie doar 10 zile sa admire lucrarile talentatilor artisti. Participantii vor fi rasplatiti printr o diploma, o placheta, precum si o suma de bani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Vernisajul micilor pictori  ai Medgidiei
Pagina a fost generata in 1.5123 secunde