Veste bună pentru profesorii constănțeni

2039
19
Veste bună  pentru profesorii constănțeni - veste-1444324359.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, în holul Palatului Copiilor, Casa Corpului Didactic Constanța, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, lansează oficial Oferta de formare în acest an școlar.

Activitatea, realizată sub forma unui Open Space (Tehnologia Spațiului Deschis), va marca Ziua Educației Nonformale și se va derula între orele 11.30-13.30.

La eveniment, sunt așteptați res-ponsabilii de dezvoltare profesională din județul Constanța și toate cadrele didactice interesate de alegerea unui curs corespunzător nevoilor de formare proprii în anul școlar 2015-2016.

Formatorii colaboratori vor prezenta tematica cursului și vor răspunde la întrebările cadrelor didactice.

Oferta conține 51 de cursuri avizate și trei cursuri acreditate, precum "Educația mental-emoțională în grupul școlar", "Democrație participativă: Proiectul Cetățeanului".

Cursurile se vor desfășura în locațiile acreditate, filialele și instituțiile de învățământ partenere. Oferta este disponibilă pe forumul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, la secțiunea alocată Casei Corpului Didactic Constanța.

Cadrele didactice vor avea posibilitatea de înscriere la sediul instituției și online, prin completarea formularului de înscriere. 

Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
intrebare
8 octombrie 2015
despre cursuri

ne spuneti si noua cat costa cursurile astea? Ca am luat salariul azi! Abia asteptam sa ne inscriem.....eu vreau la toate, deoarece n-am mai facut cursuri de vreo 20 de ani!

parinte revoltat
8 octombrie 2015
ne-am saturat

ne-am saturat sa platim fondul clasei, fondul scolii, cadouri de sarbatori, excursii in mamaia si alte porcarii fiindca asa ne cere diriginta clasei. impartiala oricum nu poate fi matraguna, unii se mediteaza la ea (tot degeaba, habar n-are romana), ii dau si de mancare, rezultate....nu prea are. cu tupeul sta bine, tipa la sedinte, cand o vede pe directoare e mielusica (directoare fiind celebra SVINARCIUC, cu care facem si matematica), o pupa in dos ,si ne cere sa platim paza, fonduri si mizerii fara sa stim unde se duc banii, sefa comitetului pusa de diriginta ,cu binecuvantarea directoarei. se fac diferente mari intre elevi. cine e rau platnic, si nu contribuie la bunastarea lor,va avea de suferit! ne-am cam saturat de acest sistem. oare directoarea nu s-a saturat de reclamatii? vrea in continuare? sa speram ca poate castiga functia cineva mai pregatit si uman.si s-o zboare pe profitoarea asta nehalita de la noi de la clasa! si chiar si pe svinarciuc s-o zboare, ca pana si un copil de gradinita stie mai multa matematica decit ea!

si eu vreau la curs!
8 octombrie 2015
Repedeee!

as dori sa particip la cursul "Educatia mental-emotionala in grupul de cadre didactice"! Se poate? Ma voi inscrie chiar maine dimineata la ora 5:30, ca sa nu pierd locul. Platesc in 24 de rate, ca nu pot in mai putine........

"nevoi de formare"
8 octombrie 2015
ne lasati??

Nevoile proprii de formare sunt foaaarte mari, dar nu cu ajutorul cursurilor de mai sus! Preferam sa dea domnul ministru o lege sa nu ni se mai ceara atatea 'formari', proiecte si atatea hartii la dosarul personal sau....... la alte dosare, ca ne-am saturat!!! Protejati padurile! Vrem sa NE RE-FORMAM!!!

OARE URECHELNITA
8 octombrie 2015
NE-A PARASIT DEFINITIV??

suntem foarte ingrijorati ca urechelnita - de orice culoare si forma- nu a mai aparut in peisaj! Oare ce s-a intamplat cu ea, o fi atata de ocupata si extenuata incat si-a lasat prietenii sa se streseze singuri? Nu ii mai sustine? Daca le asteapta pe cruella si prietenele ei, trebuie s-o anuntam ca......nu se simt prea bine. Si-au luat o pauza!

le perce-oreille rouxrousse
8 octombrie 2015
extenuare

sunt extenuata, nu e asa de usor cum pare sa cersesti fondul scolii si in acelasi timp sa te milogesti la parinti ptr meditatii.e chiar foarte greu! imi pare rau de cruella si vaduva vesela, dar abia imi tin in frau propriile personalitati, d-apai sa am grija de astea care nici nu-mi apartin!??? rugati-o pe psihiatra de serviciu ex-educatoare sa intervina, pe mine cel putin m-a dereglat mai tare decat eram inainte! P.S. mi-a vazut cineva stiuletele? l-am pierdut si nu mai am ce venera la noapte...

asa e, oboseala crunta!
8 octombrie 2015
te intelegem

Noi cu protestele, urechelnita cu fondul scolii. Chiar avem nevoie toti de psiholog, psihiatru, terapeut, ce-o fi, nu conteaza! Si educatia mental-emotionala e buna, haideti sa ne inscriem si noi! Sau si mai bine, 'concediu cu plata'...

contrast
9 octombrie 2015
concursurile CU BANI interzise, cursurile cu bani, permise!

Asa e normal, nu? Daca vor copiii la concurs, NU SE POATE, ca sunt cu bani!!! Daca cere scoala cursuri de formare ptr profesori - cu bani, e cat se poate de OK! Nu profesorii cu bani, cursurile cu bani! Da, stim, unele sunt fara bani! Prea putine!

bani pentru unii
9 octombrie 2015
doar pentru unii

referitor la concursul energy smart, in afara de copiii care primesc 100 lei pentru participare, circula zvonul ca jumatate din isj si directorii isi iau o caruta de bani pe spatele prostilor (a se citi profesori/diriginti) de la clase pentru a completa tone de hartii. Profesorii sunt cu alergatul dupa parinti sa-si dea acordul pt marea vrajeala de concurs cu 100 lei iar smecherii stau si iau adevaratii bani. prosteala curata. A se verifica cum directorii doar semneaza ca au fost de fata cand parintii au semnat hartiile dar tot prostii (ca nu pot sa le zic altfel) alearga dupa profesori sa completeze chestionarele in cauza.

cursuri formari, minunat!!!
9 octombrie 2015
dar pe Stan cand o demiteti?

....nu stiu cum sa incep, dar stiu cum voi termina: era de muuult cazul sa plece stan, dar nici acum NU E PREA TARZIU! Deci, afaraaaaa! ADIO!

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : ISJ Constanța  a scăpat  de o mare "povară"
Vineri, 02 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : ISJ Constanța,  la momentul raportului
Pagina a fost generata in 1.2014 secunde