Veste proastă pentru elevii de clasa a VIII-a. Ce note au obținut la simulări

573
2
Veste proastă pentru elevii de clasa a VIII-a. Ce note au obținut la simulări - simulareevaluare1392664096-1393659381.jpg

Articole recomandate

Ministrul Remus Pricopie a declarat, ieri, la Bistrița, că pentru simulările de la clasa a VIII-a are primele rezultate, iar acestea indică faptul că 50% dintre elevi nu ar lua nota 5.


"Am deja primele rezultate, nu sunt toate datele introduse în baza de date, dar am o parte din rezultate la simulările clasei a VIII-a, care sunt undeva la 50%, apropo de notă peste cinci. Este un procent mic, dar este un procent care reprezintă un semnal real pentru părinți, elevi și cadre didactice că mai au câteva luni până la examenul real. Și am insistat să nu punem notele în catalog fiindcă vorbim despre antrenament, nu despre examenul real", a afirmat Pricopie.


Elevii din clasa a VIII-a au susținut, între 18 și 20 februarie, simularea evaluării naționale, prima probă fiind limba română, urmată de matematică și, în cea de-a treia zi, limba maternă. Rezultatele testelor vor fi afișate în 7 martie.


Comentează știrea

George
1 martie 2014
nu va mai umiliti..

profesorii ar fi cazul sa boicoteze aceste simulari:stau ca...12ore in scoala,ca sa-si faca si orele,neplatiti.Ministerul s-a invatat ca prostimea nu se razvrateste,intelectualii nici atat,deci merge.Exista ITM,exista multe alte institutii la care puteti reclama aceasta batjocura..Orele suplimentare se fac cu acordul personalului,nu te obiga nimeni. Directorilor le convine sa stea in scoli de dimineata pana seara,voi, astia de luati 1000-1500ron,va convine sa fiti in fiecare sambata in scoala?nu ar trebui sa va lasati umiliti.

George
1 martie 2014
acelasi

directorii au intre 3000-4000ron salariu,normal ca pot sa stea 12 ore in scoala,la asa salariu,iti convine sa stai,nu?.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2719 secunde