Voluntari veseli la Școala gimnazială nr. 1 Poarta Albă

288
Voluntari veseli  la Școala gimnazială nr. 1 Poarta Albă - voluntariveseli-1429026802.jpg

Articole de la același autor

Elevii clasei a VI-a A din cadrul școlii gimnaziale nr.1 Poarta Albă au participat la o acțiune de voluntariat organizată în urma parteneriatului încheiat între școală și Grădinița cu program normal Nazarcea. Trupa de voluntari s-a jucat cu cei mici,

i-a ajutat la confecționarea unor măști de iepurași, a colorat împreună cu ei și i-a învățat, prin joc, câteva cuvinte în limba engleză. Pentru a le face bucuria mai mare, elevii de la gimnaziu au venit cu dulciuri și fructe. Scopul mobilizării elevilor în această acțiune a fost de a aduce veselie pe chipul celor mici, dar și de a dezvolta atitudini sociale pozitive în rândul elevilor școlii noastre.

"Voluntarii veseli" au fost coordonați de prof. diriginte Georgiana Carapcea.

De asemenea, micuții de la școala gimnazială nr.1 Poarta Albă au vizitat adăpostul de animale din Cernavodă - clasele IV A/B și au strâns produse pentru familii nevoiașe și pentru bebelușii abandonați în spitalul din Medgidia (cls. a III-a B).

La activitate au participat și director prof. Florentina Mangri, înv. Laura Farcaș, înv. Florentina Țigmeanu, înv. Larisa Stoian, înv. Adina Odică, înv. Dumitrița Danciu, educ. Adriana Pîrvu, educ. Georgiana Leancă și educ. Elisabeta Nae. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4458 secunde