Tragedii în primele zile ale anului 2015. Patru persoane au murit

646
1
Tragedii în primele zile ale anului 2015. Patru persoane au murit - fondtragedii-1420378376.jpg

Articole de la același autor

Nu mai puțin de patru persoane și-au găsit sfârșitul, în primele zile ale anului 2015. Un bărbat a murit intoxicat cu fum, un altul carbonizat, un septuagenar și-a dat ultima suflare într-un canal, iar o tânără a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac.

Evenimentele tragice au început chiar în prima zi a noului an. Joi, pe 1 ianuarie, militarii au fost solicitați să intervină în localitatea Lumina, pe strada Murelor. Ajunși la fața locului, pompierii au observat că acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări. După ce au lichidat incendiul, militarii ISU Dobrogea au găsit în casă trupul neînsuflețit al unui bărbat de 47 de ani, care era chiar proprietarul casei. Acesta locuia singur. Pompierii spun că, cel mai probabil, cauza producerii incendiului a fost coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Își trăia viața prin canale

A doua zi a anului 2015 a venit cu o altă tragedie. Polițiștii constănțeni au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 70 de ani a murit. Septuagenarul își ducea traiul prin canale de câțiva ani. Împreună cu mai mulți tineri fără adăpost se refugiase într-un canal termic situat pe Aleea Cameliei din municipiul Constanța. În dimineața zilei de vineri, tinerii au plecat pentru a face rost de mâncare, iar când s-au întors l-au găsit pe bătrân fără suflare. Au sunat imediat la 112, iar o ambulanță a ajuns la fața locului. Din nefericire, pentru bărbatul de 70 de ani nu s-a mai putut face nimic. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a murit bătrânul.

Găsit mort în casă

Tot pe 2 ianuarie, pompierii de la ISU Dobrogea din Medgidia au fost solicitați să deblocheze o ușă, într-o casă din Poarta Albă. Apelul de urgență a sosit de la un tânăr, care venise în vizită la prietenul lui și a simțit că este ceva în neregulă când nu i-a răspuns la ușă. După deblocarea ușii, militarii au găsit un tânăr de 30 de ani în stare de inconștiență. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Oamenii legii au găsit lângă tânărul de 30 de ani mai multe sticle goale, dar în încăpere se simțea și fum provenit de la sobă. Astfel, polițiștii au două variante: ori tânărul a murit din cauza excesului de alcool, ori ar fi murit în somn, intoxicat cu fum. Cauza morții se va stabili după ce medicii legiști vor efectua necropsia. Cert este că bărbatul nu avea urme de violență pe corp.

S-a izbit cu mașina în copac

Sâmbătă, 3 decembrie, polițiștii rutieri, dar și pompierii au fost sesizați de producerea unui accident grav în dreptul localității Ciocârlia. Doina Văleanu, de 29 de ani conducea pe DN3, dinspre Adamclisi către Murfatlar. La un moment dat, ajungând la kilometrul 231, femeia a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un copac. Polițiștii spun că șoseaua era acoperită cu polei. Tânăra de 29 de ani se afla singură în mașină. Polițiștii au reușit să deschidă ușa autoturismului, iar medicii au început imediat o cursă contra cronometru pentru a-i salva viața femeii. Din nefericire, a fost prea târziu. Femeia a murit pe loc. Aceasta plecase de acasă, din Adamclisi și se îndrepta către Constanța, unde lucra. Femeia avea o fetiță de șase ani și divorțase recent. Acum, rudele îndurerate se pregătesc de înmormântare. 

Comentează știrea

Aria Studio
5 ianuarie 2015
angajare

Studioul de videochat AriaStudio este unul din putinele locuri de munca din Constanta unde poti castiga ca si model un salariu mediu de 1.000-3.000 $/luna si, in acelasi timp putand sa iti faci singura programul. Suntem singurul studio de videochat din Constanta ce iti respecta intimitatatea,intreaga echipa fiind formata din personal feminin. Studioul nostru este situat in centrul Constantei,pe Bulevardul Tomis. Oferim Comision intre 50-70% plus bonusuri lunare in functie de performanta. Colaboram si cu modele ce vor sa lucreze de acasa. [email protected] www.ariastudio.ro MARIA-0721133353

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5706 secunde