Primele victime ale poleiului. Accidente rutiere în Constanța

489
1
Primele victime ale poleiului. Accidente rutiere în Constanța - primelevictimealepoleiului-1420383299.jpg

Articole de la același autor

Trei persoane au ajuns la spital după ce au fost implicate în accidente rutiere. Evenimentele s-au produs sâmbătă în județul Constanța. În jurul orei 10, un șofer de 35 de ani conducea pe DJ 226, dinspre Năvodari către localitatea Corbu. La un moment dat, ajungând la kilometrul 16, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, pe carosabil fiind polei, bărbatul a pierdut controlul volanului către dreapta și a intrat într-un copac. În urma impactului, șoferul, dar și pasagera din dreapta față, o femeie de 35 de ani au fost răniți ușor, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. 


O oră mai târziu, un bărbat de 36 de ani conducea pe DN 2A, dinspre municipiul Constanța către Hârșova. Ajungând la kilometrul 16, pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă la stânga, fiind polei pe carosabil, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un microbuz de transport persoane care efectua o cursă regulată între Hârșova și Constanța. În urma accidentului, un adolescent de 15 ani, pasager în microbuz a fost transportat la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol. 


Polițiștii rutieri vă recomandă să adaptați permanent viteza la condițiile de drum (ceață, carosabil acoperit cu zăpadă, gheață sau polei); circulați cu o viteză care să nu depășească 30km/h în localități și 50km/h în afara lor când partea carosabilă este acoperită cu gheață, polei, mâzgă sau zăpadă bătătorită; păstrați în mers o distanță suficientă pentru a preveni producerea unei coliziuni atunci când condițiile de deplasare sunt nefavorabile; nu bruscați comenzile și folosiți cu preponderență frâna de motor. Poliția rutieră este în stradă în aceste zile, pentru a oferi sprijin conducătorilor auto și pentru a lua măsurile necesare în cazul în care situația meteo impune închiderea unor secțiuni de drum afectate de viscol.


Comentează știrea

Aria Studio
5 ianuarie 2015
angajare

Studioul de videochat AriaStudio este unul din putinele locuri de munca din Constanta unde poti castiga ca si model un salariu mediu de 1.000-3.000 $/luna si, in acelasi timp putand sa iti faci singura programul. Suntem singurul studio de videochat din Constanta ce iti respecta intimitatatea,intreaga echipa fiind formata din personal feminin. Studioul nostru este situat in centrul Constantei,pe Bulevardul Tomis. Oferim Comision intre 50-70% plus bonusuri lunare in functie de performanta. Colaboram si cu modele ce vor sa lucreze de acasa. [email protected] www.ariastudio.ro MARIA-0721133353

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4344 secunde