"Vrăjitorul din Oz", la Medgidia

217

Articole recomandate

Duminică, 17 aprilie, începând cu ora 12, sala de spectacole a Casei de Cultură din Medgidia se va transforma în tărâmul magic Oz, micii actori ai trupei de teatru coordonată de Aurica Enea invitând publicul spectator să pășească împreună cu personaje de basm în lumea magică a poveștilor copilăriei.

Trupa de teatru s-a născut din pasiunea pentru teatru și dragostea față de cei mici a coordonatoarei Aurica Enea. Cea mai recentă piesă de teatru pregătită de cei mici este "Vrăjitorul din Oz", o adaptare după Frank Baum.

Așadar, duminică, 17 aprilie, toți iubitorii de teatru din Medgidia sunt invitați să-i cunoască pe Dorothy, Omul de Tinichea, Leul cel fricos, Toto sau Sperietoarea de Ciori.

Din distribuție, fac parte Alexandra Raicu, Crina Blaga, Maria Voicu, Rareș Dobrescu, Alina Pătrașcu, Andrei Enuță, Daria Coman, Adelina Nazîru, Irina Ohanian, Maia Grigoraș, Maria Carabaș, Anastasia Grosu, Ștefania Petraru, Alexandra Mocanu, Bianca Frâncu, Emilia Dorobanțu, Dragoș Bârzan, Eliana Cornea, Crina Cornea, Iasmin Omer și Iasmin Irina Manole.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.061 secunde