Workshop dedicat sistemului de învățământ, organizat de Crucial Systems & Services, la Constanța

394
Workshop dedicat sistemului de învățământ, organizat de Crucial Systems & Services, la Constanța - workshop3bunptrprincatalinanghel-1559329864.jpg
Compania Crucial Systems & Services din Constanța a organizat un workshop dedicat sistemului de învățământ. 
La acest eveniment au fost prezente peste 200 de persoane din 100 de instituții școlare din județul Constanța, temele abordate fiind unele de interes major pentru sistemul de învățământ. 


Echipa Crucial Systems and Services a evidențiat cel mai important subiect al momentului, mai exact GDPR. Acesta nu este o destinație, ci un drum continuu, care trebuie parcurs cu mare atenție pentru a asigura  buna funcționare a instituțiilor.  
"Trebuie să vă asumați în permanență răspunderea, să răspundeți rapid atunci când este necesar și să vă protejați datele cu caracter personal atunci când circulă în cadrul instituției dumneavoastră", susține Andreea Avrigeanu, director general al Crucial Systems & Services. 


De asemenea, în cadrul acestui workshop au fost atinse și subiecte de infrastructură informatică și securitate informațională. Cei prezenți la eveniment au avut ocazia să descopere un nou mod de a susține orele de curs în fața elevilor. Atracția zilei de miercuri a fost tabla interactivă de la Newline, toți cei prezenți la eveniment au putut observa modul interactiv de lucru și de susținere a diferitelor prezentări și chiar au avut ocazia de a testa cu propriile mâini această soluție. 
Pe parcursul evenimentului s-a pus accentul și pe soluțiile de securitate care sunt folosite și implementate în instituțiile de învățământ românesc. Compania Bitdefender a fost prezentă cu cele mai noi soluții potrivite pentru a proteja o întreagă instituție. 


Parteneri precum Hewlett Packard Enterprise Romania au prezentat soluțiile Aruba Networks, acestea susțin modernizarea infrastructurii informatice și definesc universul digital.


"Consider că fiecare elev merită acces la educație în IT. În viitorul nu foarte îndepărtat, majoritatea job-urilor vor necesita cel puțin competențele digitale de bază, iar acumularea de cunoștințe în IT va deveni din ce în ce mai importantă pentru viitorul oricărui copil. Noi punem la dispoziție instrumentele pentru a face posibil acest lucru", s afirmat Cătălin Anghel, director de vânzări.


Acest workshop a fost organizat cu sprijinul partenerilor: MGT Educational, Bitdefender, Hewlett Packard Enterprise, sub patronajul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, și Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.59 secunde