Workshop pe tema politicii energetice la Universitatea "Ovidius"

336
Începând de astăzi, în organizarea Institutului pentru Nanotehnologii și Surse Alternative de Energie, ce activează în cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, va avea loc workshop-ul național cu tema "Formarea competențelor pentru energie durabilă", care se adresează tuturor instituțiilor cu activitate în domeniul surselor energetice regenerabile, instituțiilor cu atribuții în domeniul reglementării pieței muncii pe segmentul de profil, autorităților locale și organizațiilor de educație și formare.
Această manifestare se înscrie în seria evenimentelor organizate cu ocazia Săptămânii Europene a Energiei Durabile, o inițiativă a Uniunii Europene care contribuie la reali-zarea politicii europene în domeniul energiei.
Vor susține prezentări prof. univ. dr. Eden Mamut, Manuela Drăghicescu, Director Executiv, Asociația Patronală Surse Noi de Energie SUNE, Iulian Horneț, Președinte ecoHORNET, Ioan Stamatin, Universitatea din București, Ionuț Purica, Director Executiv, Centrul de Consultanță Energetică și Ambientală, Rita Avram, INSAE-UOC, Lavinia Macarov, INSAE-UOC, Ana-Maria Paizan, INSAE-UOC, Claudiu Fercu, INSAE-UOC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4354 secunde