Zânele vor duce daruri la copiii din Hagieni

299
Sâmbătă, 10 decembrie, Tomis Mall va găzdui a treia ediție a Atelierului Zânelor, un eveniment caritabil, prin care copiii norocoși pot oferi cadouri copiilor din familii sărace.
30 de echipe formate din copii cu vârste între 3 și 12 ani și părinții lor vor participa la activitățile organizate de Zâne timp de două ore: Atelierul Zânei Ștrumfilor - unde vor picta globuri, căni, felicitări, tablouri; Atelierul Zânei Crăciunului - unde vor inventa și construi decoruri de Crăciun din conuri, crenguțe de brad, lemne; Atelierul Zânei Fulgilor de nea - unde vor crea fulgi și ghirlande folosind decupajele din hârtie; Atelierul Zânei de Ciocolata - unde vor pregăti figurinele de zahăr, ciocolată și marțipan; Atelierul Zânului Zgribulici - unde vor realiza piese din plastilină oameni de zăpadă,  lumânări, precum și alte decoruri de sărbători.
Zânele vor îndruma activitățile recreative, cu caracter educativ ale fiecărui atelier. Personajele desprinse din povești și filmele de animație vor strânge cadourile de la participanți, ce vor merge duminică, 11 decembrie, la Hagieni, alături de celelalte daruri pregătite din fondurile colectate la evenimentul JCI PLAY 4X4 din 20 noiembrie.
Evenimentul va fi organizat de JCI Constanța, o organizație non-profit de tineri lideri, antreprenori și profesioniști cu vârste între 18 si 40 de ani, membră JCI România și afiliată rețelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numără 200.000 de membri în peste 100 de țări. Misiunea JCI este "de a oferi oportunități de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : A murit Leonida Lari
Vineri, 09 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Cum vă turnați profesorii la telefon
Pagina a fost generata in 1.7371 secunde