Descinderi la Mangalia

Clanul interlop Raim, luat ca din oală de mascați

2312
2
Clanul interlop Raim, luat ca din oală de mascați - perchezitiimangaliaraim32-1323460128.jpg

Desfășurare impresionantă de forțe, vineri dimineață, în municipiul Mangalia. Nici nu se mijise bine de ziuă, că ofițeri ai Serviciului de Investigații Criminale, mascați de la Serviciul de Intervenție Rapidă și de la Jandarmerie, împreună cu lucrători ai Direcției Generale Anticorupție și reprezentanți ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au bătut la ușa a 15 vile arătoase, unde locuiesc 17 membri ai clanului Raim. Cunoscuți pentru numeroasele scandaluri provo-cate, anchetatorii aveau destule capete de acuzare împotriva lor: loviri și alte violențe, distrugeri, amenințări, asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pistoale și grenade ridicate de Poliție
Descinderile s-au dovedit încununate de succes pentru oamenii legii; potrivit acestora, a fost găsit un adevărat arsenal de război, cât și probe incriminatorii, ridicate în vederea continuării cercetărilor. Astfel, au fost confiscate două pistoale cu gaz, pentru care suspecții nu aveau actele necesare, un cartuș (muniție din categoria armelor letale), trei cagule, un baston telescopic, săbii, dar și mai multe materiale pe bază de amestecuri pirotehnice interzise prin lege, printre care și grenade.
Până la orele prânzului, la sediul Poliției Constanța au fost aduse, pentru audieri, 12 dintre cei 17 suspecți căutați; printre cei aduși pentru cercetări s-a aflat și Mustafa Raim, în vârstă de 51 ani, cunoscut în localitate drept Raim bătrânul și considerat capul clanului de răufăcători. Audierile au durat jumătate de zi, iar seara anchetatorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a nouă dintre suspecți. Tot vineri seară, cei nouă au fost prezentați magistraților Judecătoriei Mangalia cu propunere de arestare preventivă, pentru șase capete de acuzare, menționate mai sus.

Cercetați în cinci dosare pentru scandaluri
Potrivit anchetatorilor, suspecții sunt cercetați în cinci dosare penale, toate pentru scandaluri petrecute în sudul litoralului. Printre cele mai recente se numără cel întocmit în urma unei dispute petrecute în clubul Vision din stațiunea Neptun, în care Iuzeir Raim, în vârstă de 36 de ani, fratele lui Mustafa Raim a fost înjunghiat.
De altfel, locuitorii din Mangalia spun că Iuzeir Raim ar fi fost unul dintre "locotenenții" lui Nuredin Beinur (controversat om de afaceri, cercetat pentru șantaj, instigare la șantaj, evaziune fiscală), în prezent "consemnat" de anchetatori în București. Se pare că după plecarea lui Beinur, susțin localnicii cât și oamenii legii, tânărul Raim ar fi vrut să-și impună propria lege. Tot oamenii legii spun că Iuzeir Raim a mai fost închis, în Turcia, pentru proxenetism.
Acțiunea de vineri dovedește că "promisiunile" oamenilor legii că vor lua măsurile legale care se impun în privința persoanelor certate cu legea sunt duse la îndeplinire. Abia s-a împlinit o lună de când alți cinci mangalioți, cunoscuți ca făcând parte din această grupare, au ajuns după gratii. Dumitru Albotă, Sinan Suliman-Iusein, Onasis Ismail, Dacian Roșca și Erol Omer au fost arestați preventiv pentru tentativă de omor, violare de domiciliu, lovire și alte violențe, după ce s-au războit cu o grupare rivală din localitate.



Comentează știrea

razie,daaaa
10 decembrie 2011
interlopii,maaaaaaaa

pt.prima data ma bucur ca stau in orasul asta.de ce a trebuit sa astepte atat timp?mai sant de ridicat destui.pai cum,dacian se dadea cu beinur,si acum este ridicat cu raim?mai ceva ca in politica.pe ei ma,pe mama lor...

ok
4 ianuarie 2012
lol

ma faceti sa zambesc ..stiti ce inseamna codul 16…cand cineva este inchis si face codul 16 da in primire pe altii asta au facut si clanul Beinur ca din droguri si sechestru nu te scoate nici vanessa nici melissa…iar urmarea este arestarea clanului Raim,dormiti pe voi habar nu aveti cu ce se mananca dar latrati in continuare ca din asta traiti

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Decembrie 2011
Stire din Sport : Micii rugbiști, eseuri la Năvodari
Pagina a fost generata in 0.2569 secunde