Zeci de burse pentru studenții constănțeni!

148
Zeci de burse pentru studenții constănțeni! - e67048e5e1e2f20e0d4c7502ff9b5fcf-1534934608.jpg

Articole de la același autor

Pentru anul universitar următor, Hidroelectrica va acorda 50 de burse celor care aleg să urmeze o carieră în domeniul energetic, concomitent cu șansa de a lucra în companie, după finalizarea studiilor. Programul se adresează inclusiv studenților de la Facultatea de Construcții din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța. Mai exact, dintre cele 50 de burse, acordate pe o perioadă de zece luni, 30 sunt alocate mediului universitar, iar 20 sunt destinate elevilor de liceu. Valoarea acestora este o mie de lei pe lună pentru studenți și 600 de lei pentru elevi.


Dosarele elevilor și studenților care solicită să fie înscriși în program vor fi primite de companie până la data de 31 august a.c., în condițiile în care candidații îndeplinesc mai multe criterii:


• sunt studenți înscriși la cursurile la zi la una din specialitățile menționate anterior și îndeplinesc condițiile de înscriere în anul al III-lea de studiu;


• sunt elevi ai unui liceu/colegiu tehnologic, înscriși la cursurile de zi la una din specialitățile menționate și îndeplinesc condițiile de înscriere în clasa a XI-a;


• pot face dovada promovării tuturor examenelor din anii de studiu;


• media de absolvire este de minim 8,00 și media la purtare, pentru elevi, este 10;


• nu primesc o altă bursă din partea unei societăți, organizații sau instituții de stat, alta decât instituția de învățământ superior la care a fost admis sau de la Ministerul Educației, cu excepția burselor cu caracter social.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3459 secunde