Ziua Francofoniei la Medgidia

845

Articole recomandate

Elevii francofili din Medgidia organizează, astăzi, în colaborare cu Primăria Municipiului Medgidia, la Casa de Cultură "I.N. Roman", o serie de manifestări cultural-artistice cu ocazia Zilei Francofoniei. Spectacolul, intitulat "Hommage au Danube et a la mer Noire" este încununarea efortului și pasiunii elevilor și profesorilor Centrului metodic de limba franceză din Medgidia.
Participă francofilii de la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu", Liceul "Dragomir Hurmuzescu", Colegiul Attaturk și elevi ai școlilor "Constantin Brâncuși", "Lucian Grigorescu" și ai școlii nr. 5, sub îndrumarea atentă și entuziastă a profesorilor Elena Nechita, Monica Nedelcu, Alina Iftime, Tatiana Penelea, Maria Manolescu, Ion Manolescu, Mihaela Zaharia, Anamaria Gheorghe și Andrei Stiucă.
Cu acestă ocazie va fi inaugurat site-ul Centrului metodic de limba franceză din Medgidia, creat de profesor Andrei Stiuca. Acesta va putea fi accesat la adresa www.fle.click123.net.
Sărbătoarea francofoniei este încununată de lansarea volumului de poezie "Les bras du destin" a profesorului Ion Manolescu.
Manifestarea este deschisă publicului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6751 secunde