Concurs 1 septembrie vine cu tarife înjumătățite la cazare

467
1 septembrie vine cu tarife înjumătățite la cazare - rezeptionreception-1312384565.jpg

Articole de la același autor

Meteorologii au dat zilele trecute o veste numai

bună românilor care intenționează să vină la mare după 1 septembrie. Se pare că vremea va ține cu ei (și cu hotelierii), așadar sunt toate șansele să aibă parte de un concediu poate la fel de reușit ca al celor care au reușit să ajungă pe litoral în iulie și august.

Dacă vremea nu ne va juca feste, turiștii se pot considera mai mult decât norocoși. Cei care își doresc să se odihnească nimeresc numai bine. Nu doar că vor scăpa de aglomerația din stațiuni și de pe șosele, în plus, poate câștigul cel mai mare, prețurile la cazare se înjumătățesc în cazul multor hoteluri, atât din Mamaia, cât și din sudul litoralului, sau cel puțin intră serios la apă.

De exemplu, în cazul unei camere duble, turiștii trebuie să achite, pentru un sejur de patru nopți, în perioada 15 - 19 august, aproape 830 de lei, la un hotel de două stele din Mamaia. Pentru același număr de nopți de cazare, începând cu 1 septembrie, suma scade la 490 de lei.

Un alt hotel de trei stele din Mamaia este și mai… generos, de la 1 septembrie. Pentru o vacanță în pe-rioada 1 - 5 septembrie trebuie să achitați, pentru cazare, puțin peste 550 de lei, în condițiile în care un sejur similar, în perioada 15 - 19 august, vă ajunge la 1.200 de lei.

Și în Costinești găsim reduceri de la începutul lunii viitoare, însă nu chiar atât de mari. Același sejur cu patru nopți de cazare va costa în jur de 490 de lei, pe când la jumătatea acestei luni costă aproape 700 de lei.

Hotelurile de lux scad, de aseme-nea, tarifele, chiar dacă nu foarte mult. Cine vrea să stea la patru stele, în Mamaia, va achita la începutul lui septembrie, pentru o cameră dublă, 1.500 de lei (patru nopți de cazare), cu 500 de lei mai puțin decât pentru un sejur în aceleași condiții, începând cu 15 august.

În Neptun - o altă stațiune foarte îndrăgită de români - dacă te-ai caza pentru patru nopți, pe 15 august, ar trebui achitat aproape 1.600 de lei, la patru stele. De la 1 sep-tembrie, pentru aceeași vacanță dați doar în jur de 860 de lei.

Nu toate hotelurile de pe litoral fac însă reduceri semnificative, așa că nu ar fi rău, dacă nu țineți neapărat să reveniți în locurile unde ați fost și în anii trecuți, să luați la rând site-urile pe care se pot face rezervări, ori agențiile de turism, pentru o alegere cât mai bună. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.356 secunde