A fost victima unui VIOL în GRUP, dar a fost arestată pentru ADULTER

181
A fost victima unui VIOL în GRUP, dar a fost arestată pentru ADULTER - aliciagali04971900-1368456166.jpg
În anul 2008, pe când lucra într-un hotel de lux din Dubai, Alicia Gali a fost drogată și violată în grup de către trei colegi de muncă. În urma violului a fost trimisă la închisoare pentru că a făcut sex în afara căsniciei, scrie digitaljournal.com. Acum, în premieră, australianca a vorbit despre coșmarul prin care a trecut în urmă cu patru ani, pe când avea 27 de ani. Alicia Gali fusese angajată ca managerul unui salon de frumusețe situat într-un complex hotelier de lux din Dubai. După ce a petrecut într-o seară cu câțiva colegi într-un bar destinat angajaților, australianca s-a trezit dezbrăcată în camera sa de hotel, având câteva coaste rupte și vânătăi pe toată suprafața corpului.


Trei dintre colegii ei i-au pus o substanță stupefiantă în băutură și au violat-o după ce și-a pierdut cunoștința. Singură și speriată, Alicia Gali s-a dus la spital. Ce n-a știut australianca este că, potrivit legii musulmane sharia, nimeni nu poate fi acuzat de viol în Emiratele Arabe Unite fără ca patru martori musulmani adulți să declare că n-a fost vorba de sex consensual. 


A fost pusă să semneze o declarație potrivit căreia a consumat băuturi alcoolice și a întreținut relații sexuale în afara căsniciei. Declarația era scrisă în arabă, limbă pe care n-o cunoștea.  Australianca a fost condamnată la 11 de luni de închisoare pentru relații sexuale în afara căsniciei și la o lună suplimentară de închisoare pentru consum de alcool.
Cei trei bărbați au primit aceleași pedepse. Nu pentru viol, ci pentru că au întreținut la rândul lor relații sexuale în afara căsătoriei, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Stire din Actual : Soldat răpit și violat de patru femei!
Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Stire din Actual : Doi jurnaliști au fost ARESTAȚI!
Pagina a fost generata in 0.3571 secunde