A început Festivalul Tinereții la Costinești

249
La Costinești, se desfășoară, zilele acestea, Festivalul Tinereții. Evenimentul a fost lansat ieri și durează până la sfârșitul lunii.
Ediția cu numărul cinci cuprinde concursuri pe mai multe secțiuni. În perioada 17-19 august se desfășoară Youth Rock Fest. Festivalul își propune să încurajeze muzica și cultura rock în rândul tinerei generații și să contribuie la descoperirea, lansarea și promovarea muzicii românești rock de calitate pe plan național și internațional. Printre participanții acestei ediții, se numără Vive La Noiz, Hush, Addiction, Idol, Noisy Floor, Fortuneteller și Phenomen.
Tot în cadrul evenimentului din stațiunea tineretului, are loc Festivalul Internațional de Muzică Ușoară, între 20 și 23 august. Următoarele zile, 24-31 august, sunt dedicate Festivalului Internațional de dans YouthDanceFest, precum și concursului internațional de dans clasic (balet) și dans contemporan.
În programul Festivalului Tinereții din Costinești, este inclus și festivalul concurs "Nopți interetnice la Costinești", în perioada 24-31 august.
Tinerii din toată țara sunt invitați să participe la eveniment, care se va desfășura la Teatrul de Vară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 18 August 2009
Stire din Diverse : Blitz
Pagina a fost generata in 2.1361 secunde