Pe plaja "Laguna" din Mangalia

Turiștii fac galerie copiilor care joacă rugby pe nisip

353
Turiștii fac galerie copiilor care joacă rugby pe nisip - d071aa99b2e94835d08dcae55ae2d128.jpg
Cinci echipe de rugby - RCJ Farul Constanța, Colegiul Tehnic "Traian Vuia" Galați, CS Năvodari, RC Flamingo și Callatis Mangalia - s-au luptat pe nisipiul încins al plajei "Laguna" din Mangalia pentru Trofeul Callatis, competiție ajunsă la cea de-a șasea ediție, desfășurată cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia și al sponsorilor: Dan Petrică, Ion Preda, Faboti Giuseppe, Sindicatul Liber "Navalistul" și alții.
Concursul s-a desfășurat pe două secțiuni de vârstă, juniori născuți în 1992-1993 și 1994-1995. La prima categorie, cupa cea mare a revenit clubului gazdă, Callatis fiind urmată în clasament de CS Năvodari și RCJ Farul. Pentru a doua categorie, ierarhia finală s-a schimbat: RCJ Farul a fost cea mai bună, CS Năvodari a luat premiul al doilea, iar Rugby Club Flamingo s-a clasat pe locul al treilea.
S-au mai acordat premii pentru cei mai tehnici jucători de la fiecare echipă concurentă: Robert Vlad Badiu - RCJ Farul, Geisur Ibram - Callatis, George Coman - CTTV Galați, Vasile Perju - CS Năvodari, Paul Paxaman - RC Flamingo. Un premiu special, pentru cel mai tânăr jucător, a revenit lui Esgean Ași, de la clubul Callatis.
Conform informațiilor furnizate de Magda Colesniuc, reprezentantă a departamentului mass-media din cadrul Primăriei Municipiului Mangalia, din echipa tehnică au făcut parte Cătălina Paxaman, Laurențiu Paxaman și Gheorghe Dăsculțu. Toți participanții au primit diplome, mingii de rugby, dulciuri, dar și invitația de a reveni și la ediția 2010.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 18 August 2009
Stire din Diverse : Blitz
Pagina a fost generata in 1.8467 secunde