Află cum definesc bărbații sexul!

403
Află cum definesc bărbații sexul! - sexxx-1310539912.jpg
Bărbații nu prea fac distincții clare între ce este sex și ce nu. În cazul în care vrei să afli dacă te-a înșelat, de exemplu, nu formula întrebarea așa: "Iubitule, ai făcut sex cu altă femeie cât timp erai cu mine?". Și nu pentru că te-ar minți cu nerușinare, ci pentru că bărbații nu se pot decide ce înseamnă a face sex.

Potrivit site-ului Unica.ro, un bărbat poate crede că a făcut sex doar pentru că a atins zona intimă a unei femei, în timp ce altul poate consider că nu a făcut sex, dacă a folosit prezervativul.

Definițiile bărbaților despre ce înseamnă să faci sex sunt de-a dreptul controversate!

Pentru început, află că sexologii cataloghează orice act penetrativ drept sex. De aici și diferențierile: sex oral, sex anal și sex clasic. Bărbații au însă părerile lor, pe care ar fi cazul să le afli și tu.

Iată procentele care te vor convinge că, pentru bărbați, sexul este… relativ!

 Penetrarea vaginului cu penisul nu este sex pentru 5% dintre bărbați. Aproape 23% din bărbații cu vârste trecute de 65 de ani nu consideră că fac sex în această situație!

 Penetrarea vaginului doar cu vârful penisului nu este sex pentru 5.5% dintre bărbați.

 Penetrarea vaginală folosind prezervativul nu este sex pentru aproape 7% dintre participanții la studiu.

 Dacă penetrare vaginului cu penisul nu îi provoacă femeii un orgasm, atunci nu a fost sex, consideră 7.3%, în timp aproape 11% spun că fără ejaculare nu putem vorbi de sex. 36% dintre bărbații trecuți de 65 de ani sunt de acord că sexul fără ejaculare nu e sex! Citeste mai departe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 13 Iulie 2011
Stire din Diverse : Black metal in stil Brabus
Pagina a fost generata in 2.5032 secunde