Află dacă ești aleasa vieții lui

102
1
Află dacă ești aleasa vieții lui - afladacaestialeasa-1383744972.jpg
Dacă îți regăsești iubitul în aceste rânduri, fii pregătită să primești în curând acel inel însoțit de clasica întrebare.

Ești invitată mereu la evenimentele de familie. Mama lui nu își va sărbători ziua de naștere dacă nu poți ajunge și tu, ci va amâna până când ești tu liberă să mergi la ei. De ziua ta nu primești doar un telefon și cele mai sincere urări de la familia lui, ci cadouri atent alese, pe gustul tău. Familia lui te adoră, iar el este foarte încântat de asta.

A devenit mai atent cu nevoile tale. Dacă spui că placa ta de păr a început să nu mai dea randament, cu prima ocazie va cerceta piața și îți va cumpăra una nouă. Dacă te plângi că te doare spatele din cauza poziției incomode la birou, te va duce de urgență la un control medical și te va răsfăța cu masaje.

Îți cere părerea înainte să ia o decizie. Băiatul rebel s-a mai po-tolit și înainte să ia decizii majore îți cere părerea. Iar dacă tu spui "nu" și îți și argumentezi răspunsul, el va ține cont de părerea ta și îți va cere ajutorul pentru a găsi o altă soluție.

Vrea să locuiți împreună. Dacă nu locuiți deja împreună și el este cel care face această propunere, este clar că are gânduri mari în ceea ce privește relația voastră. Și nu este vorba de o menajeră full-time, ci de faptul că iubește să te aibă permanent lângă el... să te răsfețe și să fie răsfățat de tine și numai de tine.

Sunteți cu banii la comun. Nu îți cere socoteală pentru cum îți cheltui salariul, însă vrea să faceți achizițiile de acum la comun.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

best hermes replica birkin
20 noiembrie 2013
best hermes replica birkin

fake hermes jewelry Stiri Diverse : Află dacă ești aleasa vieții lui | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online best hermes replica birkin http://www.sportensverden.dk/images/replica-hermes.html

Articole pe aceeași temă

Joi, 07 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Clișeu sau adevăr?
Miercuri, 06 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Ce înseamnă "open relationship"?
Miercuri, 06 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Încearcă ceva nou în intimitate
Miercuri, 06 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Sex special pentru vacanță!
Marţi, 05 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Fă sex cu lumina aprinsă
Marţi, 05 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Semne că ești  femeia perfectă
Pagina a fost generata in 2.4045 secunde