Ajută copiii abuzați cu un simplu SMS!

288
Din 1 ianuarie 2010, putem să-i ajutăm pe copiii abuzați din România trimițând un simplu SMS la numărul 874. Între 1 ianuarie - 31 martie 2010, Asociația Telefonul Copilului (www.telefonulcopilului.ro) va lansa o campanie de comuni-care prin care oricine dorește poate contribui la ajutorarea copiilor abuzați din România.
Astfel, fiecare SMS trimis la numărul 874 în rețelele Cosmote, Orange și Vodafone va însemna câte 2 euro donați pentru a schimba viața unui copil.
Asociația Telefonul Copilului este singurul ONG din România care oferă o linie de asistență pentru copii și părinți la nivel național, la numărul de telefon 116 111, preluând și rezolvând cazuri de încălcare a drepturilor copilului. Până în prezent, Asociația Telefonul Copilului a înregistrat numeroase rezultate impresionante, cât și satisfacția a mii de cazuri ajunse în faze critice, dar care și-au găsit un deznodământ fericit. Cu toate acestea, o parte din sprijinul financiar venit de la susținătorii ONG-ului s-a diminuat considerabil, în urma contextului economico-social. Numărul apelu-rilor însă a crescut foarte mult.
În imposibilitatea de a prelua un număr atât de mare de apeluri și cu un deficit de logistică și de consultanți care să acopere toate apelurile primite din partea copiilor, Asociația Telefonul Copilului a dezvoltat această campanie de comunicare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Decembrie 2009
Stire din Diverse : Ficăței cu mămăliguță
Sâmbătă, 12 Decembrie 2009
Stire din Diverse : Joaca e o treabă serioasă de copil!
Pagina a fost generata in 1.8305 secunde