Ajutoare pentru copiii turco - tătari

676
350 de pachete vor ajunge la sfârșitul acestei săptămâni la copii de etnie turcă și tătară, provenind din familii cu situație materială precară din mai multe localități constănțene.
Deputatul Uniunii Democrate a Tătarilor Turco - Musulmani din România, Aledin Amet, și șeful Cultului Musulman din România, muftiul Muurat Iusuf, alături și de reprezentanți ai UDTR, vor merge sâmbătă în localitățile Hagieni, Tătaru, 23 August, Dulcești, Moșneni, Topraisar, unde vor împărți pachete ce conțin rechizite școlare.
"Ne-am îndreptat atenția către acești copii greu încercați de soartă, așa cum o facem de fiecare dată, dar azi cu și mai multă dăruire, având în vedere recenta Zi a Copilului sărbătorită în lumea turcică, în fiecare an, pe 23 aprilie. Mulți dintre ei, deși provin din familii foarte sărace, își doresc să meargă la școală, să învețe și chiar au un potențial intelectual mare, care le permite ca odată dezvoltat și exploatat, să pună bazele unei cariere profesionale de invidiat", a declarat, pentru "Cuget Liber", deputatul Aledin Amet.
Tot cu prilejul Zilei Copilului turc, Uniunea Democrată Turcă din România organizează astăzi, la Palatul Copiilor, o serie de manifestări dedicate celor mai mici dintre membrii comunității.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.512 secunde