Sila Sahin, amenințată cu moartea, după apariția în Playboy

730
Sila Sahin, amenințată cu moartea, după apariția în Playboy - 3f9d68b8f1b5a5aa28bb0ec2afe9ee1b.jpg
Fotomodelul Sila Sahin este prima femeie de origine turcă din lume care a pozat pentru revista Playboy. Acest lucru a atras după sine nemulțumirile comunității musulmane, din partea căreia a primit amenințări cu moartea.
Sila Sahin este în prezent cea mai vânată turcoaică din lume. Tânăra, în vârstă de 25 de ani, i-a înfuriat pe musulmanii din întreaga lume după ce a apărut într-un pictorial sexy în ediția germană a revistei Playboy. Aceasta a fost, de altfel, și prima turcoaică din istorie care a acceptat să-și arate trupul pentru celebra publicație.
De atunci, pe Internet se duce o campanie de ampluare împotriva Silei, aceasta fiind acuzată că a făcut de râs femeile musulmane, arătându-și trupul în schimbul unei sume de bani. Se pare că aceste amenințări au fost luate foarte în serios de serviciile secrete germane care monitorizează mai multe site-uri în care musulmanii spun că Sila Sahin ar trebui să moară.
Frumoasa Sila Sahin, stabilită în Germania, a declarat că a realizat acest pictorial pentru Playboy pentru a se simți liberă: "Am acceptat propunerea Playboy pentru că mi-am dorit să fiu liberă. Aceste poze reprezintă eliberarea față de restricțiile din copilărie impuse de familia mea. Mereu mi s-a spus să nu ies în oraș, să nu mă aranjez și să nu am prieteni bărbați. Mă simt ca Che Guevara, trebuie să fac totul după dorința mea, altfel viața nu are sens pentru mine".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 29 Aprilie 2011
Stire din Monden : Dana Rogoz a dat foc la casă!
Joi, 28 Aprilie 2011
Stire din Monden : Cristi Borcea divorțează
Pagina a fost generata in 1.7965 secunde