Alimente de nepăstrat în frigider

551
Alimente de nepăstrat în frigider - 9decalimentefrigider2-1386600548.jpg

Articole recomandate

Ca să reziste mai mult, nu toate fructele și legumele trebuie ținute în frigider. Totul, din cauză că potrivit GoodFood, pe unele din aceste alimente, aerul rece și ușor umed le poate strica. Iată ce nu trebuie să păstrați în frigider.

Cartofii. Pentru a-și păstra cât mai bine prospețimea și calitățile, cartofii au nevoie de un loc răcoros, dar nu rece (aproximativ 7 grade Celsius). Așadar, caută un loc mai întunecat din casă și ține-i acolo, împachetați, de preferat, în pungi de hârtie, ca să respire.

Ceapa. Nu iese din pă-mânt cu acel strat de pro-tecție ca de hârtie, însă acesta se dez-voltă ulterior, și pentru a-și păstra cali-

tățile, trebuie menținut. Tocmai de aceea, este recomandat să o ții la aer și nu în frigider, unde mediul este mai umed. În caz contrar, se strică.

Avocado. Fructele de avocado nu încep să se coacă decât după ce sunt culese din copac. Dacă-l cumperi de la magazin cât încă este crud, ideal este să ții fructul la temperatura camerei, până când devine bun de mâncat. Dacă-l ții la frigider, mărești durata de coacere. În schimb, dacă l-ai cumpărat gata copt, poți să-l mai ții ceva timp la frigider, ca să nu se strice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5666 secunde