ANUNȚ CUTREMURĂTOR! Se apropie cel de-al treilea Război Mondial!

1159
ANUNȚ CUTREMURĂTOR! Se apropie cel de-al treilea Război Mondial! - m1a1abramstank8uijx4d7g0e1600x12-1365154787.jpg

Un profesor al Universității din Moscova, Serghei Malkov, academician la Academia militară rusă, prezice începutul unui nou război mondial în următorul deceniu. El și-a expus joi ideea în timpul unei reuniuni a grupului de lucru pentru formarea cadrelor din industria militară rusă, de pe lângă Consiliului prezidențial cu privire la educație și știință de la Moscova, relatează Interfax.

'Acum așteptăm un nou război mondial și el se va produce în următorii zece ani', a declarat Malkov, explicând că marile puteri ale lumii și cele mai multe state industrializate se află în prezent în etapa finală a celui de-al cincilea ciclu Kondratieff (după numele savantului rus Nicolas Kondratieff).

Ciclurile Kondratieff pot fi definite ca o succesiune regulată a modificărilor structurale din cadrul economiei moderne. Întinzându-se pe o perioadă de până la 60 de ani, aceste cicluri sunt formate prin alternarea perioadelor de creștere ridicată a unor sectoare economice cu cele de creștere mai lentă. Studiul acestei teorii ajută la urmărirea evoluției economiei mondiale și este de ajutor în domeniul predicțiilor politico-economice, scrie capital.ro.

Citește articolul integral...



 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.723 secunde