Aplicații multi-touch în Windows 7

353

Articole de la același autor

Următorul sistem de operare Microsoft Windows 7 conține aplicații multi-touch, ca o alternativă pentru mouse, urmărindu-se un impact mult mai pozitiv decât predecesorul Vista, potrivit unei știri BBC, informează NewsIn.
Potrivit BBC, sistemul de operare este planificat pentru intrarea pe piață în 2010, iar prin noua interfață multitouch Microsoft dorește să ofere utilizatorilor posibilitatea de a controla aplicațiile specifice, doar prin atingerea interfețelor de administrare. Produsele Microsoft care fac posibil acest lucru sunt deja existente pe piață, câteva exemple fiind Surface, TouchWall sau Tablet PC-urile.
"Modul prin care veți interacționa cu calculatorul dumneavoastră se va schimba dramatic. În ziua de azi, toată interacțiunea fizică se reduce la tastatură și mouse, dar, în câțiva ani, rolul comenzilor vocale și celor vizuale va fi uriaș", a declarat Bill Gates, citat de BBC. Steve Ballmer, președintele Microsoft, a descris varianta demo a noului sistem de operare Microsoft Windows 7 ca o mică parte a versiunii complete Windows 7, admițând că dorește ca această versiune să aibă mult mai mult succes decât Vista.
Deși Windows Vista a suferit de o imagine nu foarte bună din partea utilizatorilor sistemului de operare, Microsoft a livrat peste 150 de milioane de exemplare ale acestei versiuni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1934 secunde