Opt amenzi pentru spammer-ii români

429

Articole de la același autor

Autoritatea Națională pentru Reglementare în Comunicații și Tehnologia Informației a aplicat încă opt amenzi pentru spam și o amendă pentru nefurnizare de informații, informează NewsIn.
În urma finalizării unora dintre investigațiile demarate ca urmare a plângerilor privind transmiterea de comunicări comerciale nesolicitate prin intermediul poștei electronice, Autoritatea Națională pentru Reglementare în Comunicații și Tehnologia Informației (ANRCTI) a constatat, în opt dintre cazuri, săvârșirea contravenției constând în transmiterea de comunicări comerciale nesolicitate, așa cum este definită de Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic, republicată, și a aplicat șapte amenzi în cuantum de 1.000 lei fiecare și una în valoare de 2.000 lei.
"Intenționăm ca în viitor să aplicăm amenzi din ce în ce mai mari pentru trimiterea de comunicări comerciale nesolicitate, pentru că aceste prime sancțiuni, minime, constituie un avertisment pentru toate persoanele care încalcă prevederile legale, fie că au fost deja sancționate, fie că au citit despre asta în presă sau pe internet", a declarat președintele ANRCTI, Dan Georgescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.5917 secunde