Arome ecologice pentru casa ta

148
Arome ecologice pentru casa ta - aromeecologice-1418750398.jpg

Articole recomandate

Cu atât mai mult de sărbători ne dorim ca și aerul din locuință să fie, la propriu, unul de sărbătoare, învăluit în cele mai dulci miresme, care, atenție, n-ar trebui să fie chimice, pentru a nu ne afecta sănătatea. Atâta vreme cât există nenumărate variante naturale, puteți opta foarte bine pentru miresme din această categorie. Aveți însă grijă să nu fie prea puternice, pentru că vă poate lua cu amețeală, dar nici prea slabe, căci se vor pierde în atmosferă. Iată ce trebuie să faceți, potrivit Acasă.ro, pentru a vă parfuma casa, de sărbători, cu arome naturale: 


Combinație de senzație. Nu dai greș niciodată dacă vei combina smirnă cu rozmarin și busuioc. Dacă amestecul ți se pare prea puternic, mai adaugă apă. Pentru a crea o atmosferă calmă și relaxantă în camera copiilor, esența de lavandă, mandarină, portocală sau verbină sunt perfecte (picurate pe discuri demachiante, așezate în locuri cât mai ferite). De asemenea, combinațiile scorțișoară-portocală sau lavandă-bergamot te vor detensiona într-un mod discret. Senzația de prospețime o poți obține prin eucalipt și cuișoare. 


Amestec de mere și citrice. Dacă nu ești adepta surselor artificiale de parfum, mergi pe calea naturală și revigorează trucuri vechi, știute de la bunica. În funcție de fructele pe care le ai în casă (și care trebuie să aibă coaja relativ groasă), procedează în felul următor: curăță fructul de coajă și pune-o pe ochiul de aragaz încins (dar nu la flacără, pentru a nu se arde). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4412 secunde